Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Diversey Hellas S.A.

spot_img
Η Diversey είναι πρωτοπόρος οργανισμός στην παροχή λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής, με τεχνογνωσία σε όλους τους κλάδους της διαχείρισης κτιρίων, της φιλοξενίας, της υγείας, της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και των τροφίμων και ποτών.
Η ίδρυσή μας πραγματοποιήθηκε από τον κ. Samuel Curtis Johnson το 1886 και έκτοτε  έχουμε εξελιχθεί σε μια μεγάλη παγκόσμια εταιρεία παραμένοντας πιστοί στις αξίες του για συνεχή καινοτομία και στην ακλόνητη εστίαση στην επίτευξη μακροπρόθεσμων οφελών για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον.
Το 2002, η συγχώνευση μεταξύ της  Johnson Wax Professional και της DiverseyLever είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Diversey. Πρόκειται για μια εταιρική σχέση που βασίζεται σε έναν πλούτο τεχνογνωσίας, αξιών και  βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων όπου και οι δύο εταιρείες  είχαν κερδίσει για πολλά χρόνια μέσω της συμμετοχής τους στον τομέα της φιλοξενίας και της φροντίδας της υγείας.
Σήμερα οι δραστηριότητές μας καλύπτουν όλο το κόσμο. Με πάνω από 10.000 υπαλλήλους, πελάτες σε 160 χώρες και ετήσιες πωλήσεις άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καταλαμβάνουμε ηγετική θέση στην αγορά σε κάθε περιοχή του πλανήτη.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ

Αλουμίνιο στις σοκολάτες: Μέγιστο αποδεκτό όριο και πιθανοί κίνδυνοι

Γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της FASFC για το ανώτατο αποδεκτό όριο παρουσίας αλουμινίου σε σκόνη κακάο και σε σοκολάτα και σε προϊόντα σοκολάτας.

Ενεργειακά ποτά: Συμπεράσματα έρευνας για τις επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα των εφήβων

Συλλογή δεδομένων από 5.000 εφήβους για την κατανάλωση ενεργειακών ποτών και τις επιπτώσεις της στην υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα