ΑρχικήΥλικάΥλικά συσκευασίαςΣτυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ

Στυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ

Η Ιστορία μας, η φιλοσοφία μας, και το όραμά μας να καθιερωθούμε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης στον τομέα της συσκευασίας, μας κρατούν διαχρονικά αιχμηρούς, ανήσυχους και εφευρετικούς. Η ηγετική παρουσία μας στον τομέα της συσκευασίας αποτελεί για μας τη φυσική εξέλιξη μιας πορείας πολλών δεκαετιών, στη διάρκεια της οποίας απαιτούσαμε κάθε βήμα να μετράει για άλμα. Να κατακτάμε περισσότερα από αυτά που θέτουμε σαν αρχικό στόχο.

«Από τη μικρή βιοτεχνία του πατέρα μου Στυλιανού Κοσκινίδη το 1922, μέχρι την εντυπωσιακή εξέλιξη της εταιρίας μας σήμερα, με τη δραστηριοποίηση και της επόμενης πλέον γενιάς Κοσκινίδη, πετυχαίνουμε διαρκώς να κινούμαστε σε ρυθμούς επόμενης δεκαετίας. Είναι θέμα DNA και συνέπειας. Όταν έχεις πιστωθεί τον εκσυγχρονισμό του τομέα της κυτιοποιίας-λιθογραφίας στην Ελλάδα, φέρεις σημαντική ευθύνη για το από εδώ και πέρα.»

- Advertisement -

Στυλιανός Κοσκινίδης,
Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος.

Οι πιο σημαντικές παράμετροι κύρους που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά και τελικά προσθέτουν αξία στη μακρά μας πείρα είναι η εμμονή μας στην άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, η ανταγωνιστικότητα, η τεχνολογική υπεροχή, η τεχνογνωσία μας και η ανθρωποκεντρική λειτουργία μας, η συνεχής έρευνα για πρωτότυπες καινοτόμες λύσεις, η διαρκής επικαιροποίηση των γνώσεων, των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων του προσωπικού μας, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και οι ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Must read

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων

Σαλμονέλα σε ντοματίνια: Πάνω από 800 κρούσματα στην Ευρώπη – Νέα προειδοποίηση του ECDC

Πάνω από 160 νέα κρούσματα σε δέκα χώρες το 2026. Το ECDC προειδοποιεί για νέες εξάρσεις από μολυσμένα ντοματίνια.