Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
28.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ

ΑρχικήΥλικάΥλικά συσκευασίαςΣτυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ
spot_img

Η Ιστορία μας, η φιλοσοφία μας, και το όραμά μας να καθιερωθούμε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης στον τομέα της συσκευασίας, μας κρατούν διαχρονικά αιχμηρούς, ανήσυχους και εφευρετικούς. Η ηγετική παρουσία μας στον τομέα της συσκευασίας αποτελεί για μας τη φυσική εξέλιξη μιας πορείας πολλών δεκαετιών, στη διάρκεια της οποίας απαιτούσαμε κάθε βήμα να μετράει για άλμα. Να κατακτάμε περισσότερα από αυτά που θέτουμε σαν αρχικό στόχο.

«Από τη μικρή βιοτεχνία του πατέρα μου Στυλιανού Κοσκινίδη το 1922, μέχρι την εντυπωσιακή εξέλιξη της εταιρίας μας σήμερα, με τη δραστηριοποίηση και της επόμενης πλέον γενιάς Κοσκινίδη, πετυχαίνουμε διαρκώς να κινούμαστε σε ρυθμούς επόμενης δεκαετίας. Είναι θέμα DNA και συνέπειας. Όταν έχεις πιστωθεί τον εκσυγχρονισμό του τομέα της κυτιοποιίας-λιθογραφίας στην Ελλάδα, φέρεις σημαντική ευθύνη για το από εδώ και πέρα.»

Στυλιανός Κοσκινίδης,
Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος.

Οι πιο σημαντικές παράμετροι κύρους που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά και τελικά προσθέτουν αξία στη μακρά μας πείρα είναι η εμμονή μας στην άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, η ανταγωνιστικότητα, η τεχνολογική υπεροχή, η τεχνογνωσία μας και η ανθρωποκεντρική λειτουργία μας, η συνεχής έρευνα για πρωτότυπες καινοτόμες λύσεις, η διαρκής επικαιροποίηση των γνώσεων, των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων του προσωπικού μας, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και οι ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα