Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2025
7.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανδρέου Κ. ΙΚΕ – Χημικά εργαστήρια

ΑρχικήΠρομηθευτέςΥπηρεσίεςΑνδρέου Κ. ΙΚΕ - Χημικά εργαστήρια
spot_img

«Η εταιρεία μας είναι μια παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία που για τρεις γενιές ασχολείται με τον Ποιοτικό Έλεγχο. Ξεκίνησε το 1937 από τον Στέφανο Α. Ανδρέου (Χημικός) ως οινολογικό εργαστήριο και επανιδρύθηκε το 1952, μετά  το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου, από τους Στέφανο και Πηνελόπη Ανδρέου (αμφότερους χημικούς) στην Αθήνα ως “Χημικά Εργαστήρια Ανδρέου”.

Σήμερα η τρίτη γενιά συνεχίζει την παράδοση ως ένα καταξιωμένο Διαπιστευμένο Εργαστήριο (EN ISO 17025:2005) με τον διακριτικό τίτλο “Ανδρέου K. I.K.E.”.

- Advertisement -

Δραστηριότητα εργαστηρίου:

Αναλύσεις – Μετρήσεις σε Νερά, Απόβλητα (Υγρά-Στερεά), Τρόφιμα-Ζωοτροφές, Υλικά σε επαφή με τρόφιμα, Οινοπνευματώδη, Φυτοπροστατευτικά Σκευάσματα, Καύσιμα – Ορυκτέλαια, Κονιάματα, Αέριοι Ρύποι – Περιβαλλοντικές μετρήσεις, Εδαφικά κλπ.

Άλλες υπηρεσίες:

  • Παράσταση στο Ανώτατο Χημικό Συμβούλιο
  • Κατ’ έφεση εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους (Γ.Χ.Κ.)
  • Κατ’ έφεση εξέταση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
  • Καταχώρηση Αδειών Κυκλοφορίας προϊόντων στο Γ.Χ.Κ. και στον Ε.Ο.Φ.
  • Τεχνική υποστήριξη σε νομικά θέματα και δικαστικές διεκδικήσεις
  • Δειγματοληψίες (στερεά, υγρά και αέρια δείγματα)
  • Πραγματογνωμοσύνες (π.χ. καταστροφή ή ζημίες προϊόντων, αστοχία υλικών, κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.aclabs.gr/

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίνετε αναψυκτικά διαίτης; Νέα μελέτη επισημαίνει τον κίνδυνο για καρδιακά νοσήματα και εγκεφαλικά από δημοφιλές γλυκαντικό

Το δημοφιλές τεχνητό γλυκαντικό, που προκαλεί αύξηση της ινσουλίνης και οδηγεί σε φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων

Τρώτε από πλαστικά πιάτα και δοχεία; Νέα μελέτη δείχνει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία

Υπάρχουν πάνω από 20.000 χημικές ουσίες που μπορούν να απελευθερωθούν από το πλαστικό

Κρούσματα αλλαντίασης από έτοιμα γεύματα

Αξιολόγηση του κινδύνου αλλαντίασης που προκύπτει από την κατανάλωση τροφίμων συσκευασμένων σε κενό ή σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα