Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά
spot_img

H Έλενα Σαμούρη CFO της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ υλικών διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για το πώς έφτασαν τα προϊόντα μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης να πωλούνται σε περισσότερα από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα και να κατακτήσουν την εμπιστοσύνη της Ελληνίδας νοικοκυράς,  ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και πως αντιμετωπίζει τον μεγάλο ανταγωνισμό στον κλάδο.

Η κ. Σαμούρη αναφέρθηκε στα εμπόδια που προκαλεί στην επιχειρηματικότητα η Ελληνική νομοθεσία και προτείνει λύσεις,  τόνισε τη σημασία που έχουν για τον καταναλωτή οι παράγοντες ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα ενώ αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια προϊόντικής επέκτασης της εταιρείας. 

σαμούρη προιόντος

Το γεγονός πως επικεφαλής της εταιρίας ΣΑΜΟΥΡΗ είναι δύο γυναίκες, η Έλενα και η Αριάνα είναι σπάνιο, αλλά δεν τις έχει δυσκολέψει να εξελίξουν την επιχείρηση τους, αφού όπως λένε η σκληρή δουλειά δεν έχει φύλο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο