Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλάτι KALAS! Το πρώτο, σε προτίμηση στην Ελλάδα!

ΑρχικήTop quality 4uΑλάτι KALAS! Το πρώτο, σε προτίμηση στην Ελλάδα!
spot_img

Το KALAS… αλατίζει καλύτερα!

Το Κλασικό Αλάτι ΚΑΛΑΣ έχει κερδίσει τη φήμη του ως το πρώτο σε πωλήσεις αλάτι στην Ελλάδα και είναι αναγνωρισμένο σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητάς του.

Η μοναδική μέθοδος ανακρυστάλλωσης που εφαρμόζει η ΚΑΛΑΣ εξασφαλίζει ότι οι κόκκοι του ακατέργαστου αλατιού καθαρίζονται σε βάθος, εξαλείφοντας τυχόν υπολείμματα όπως γύψος, άμμος ή ξένα σωματίδια. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται σε κενό αέρος, εξασφαλίζοντας την παραγωγή, απολύτως, καθαρών και αγνών κόκκων αλατιού. Με την εφαρμογή αυτής της καινοτόμου τεχνικής ανακρυστάλλωσης, η ΚΑΛΑΣ παράγει αλάτι που διατηρεί όλα τα φυσικά και υγιεινά συστατικά του.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αλατιού KALAS είναι το άνθος αλατιού. Αυτό το, πολύτιμο αλάτι, συλλέγεται σχολαστικά με το χέρι από την κορυφή των αλυκών πριν βυθιστεί και ενσωματωθεί με το υπόλοιπο αλάτι. Το άνθος αλατιού βρίσκεται μόνο σε λίγα μέρη του κόσμου και πλένεται στο χέρι, ξηραίνεται στον ήλιο και τυποποιείται σε μικρές ποσότητες. Οι πιο γνωστές πηγές του αλατόκαρπου είναι η Γαλλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα. Αυτός ο τύπος αλατιού διατηρεί σημαντική ποσότητα υγρασίας, καθώς δεν υφίσταται καμία χημική ή άλλη επεξεργασία. Το φυσικό λευκό χρώμα του, το αλεύκαστο σε αντίθεση με το κοινό αλάτι, και η μοναδική υφή του συμβάλλουν στην ιδιαίτερη, κρυσταλλική του μορφή και την απαλή του γεύση. Επιπλέον, το άνθος αλατιού διατηρεί τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία του, τα οποία είναι ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, ο ανθός αλός ΚΑΛΑΣ, συνιστάται ανεπιφύλακτα για αγορά και κατανάλωση. Σε αντίθεση με το κοινό αλάτι, διαλύεται γρήγορα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για προσθήκη στο φαγητό λίγο πριν το σερβίρισμα. Δεν περιέχει πρόσθετα και δεν έχει υποστεί καμία διαδικασία αφαίρεσης, διασφαλίζοντας ότι παραμένει απολύτως φυσικό και αγνό.

Το άνθος του αλατιού συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα των 250 γραμμαρίων, παρέχοντας μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τους καταναλωτές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα: φυσικό θαλασσινό, χονδρό, καπνιστό, με άρωμα λεμονιού, με βασιλικό και θυμάρι, με ρίγανη αλλά και σε μαύρο τύπου Χαβάης!

Εκτός από την κλασική σειρά της ΚΑΛΑΣ αλάτι επιτραπέζιο, θαλασσινό ιωδιούχο κυκλοφορούν η σειρά ΧΡΥΣΟ με ισομεγέθεις κόκκους που αλατίζει ομοιόμορφα δίνοντας γεύση στο φαγητό και σε δύο τύπους ΨΙΛΟ και ΧΟΝΔΡΟ αλλά και το KALAS LIGHT με 51% λιγότερο αλάτι, ιδανικό για όσους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ελαφριά, υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, το KALAS ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ με ακόμη λιγότερο αλάτι και το KALAS FLUOR φθοριωμένο, ιωδιούχο, θαλασσινό αλάτι με το οποίο εξασφαλίζουμε τη συχνή παρουσία φθορίου στα δόντια μας.

Εξαιρετική, επίσης, είναι και η σειρά KALAS MIX: μείγματα για κοτόπουλο, BBQ, κρέας και ψάρι!

Μέσω της συνεχούς έρευνας, των ποιοτικών ελέγχων και των μελετών, η ΚΑΛΑΣ αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα. Το εμπορικό σήμα KALASGROUP QUALITY PRODUCTS περιλαμβάνει όλα τα ολοκληρωμένα προϊόντα που διανέμει η ΚΑΛΑΣ, ( σαλάτες & μουστάρδες ΒΕΜ, 17 Delicatessen σάλτσες & Dressings, Fresco Gusto αυθεντικές, πεντανόστιμες, σπιτικές σαλάτες καθώς και τα αλάτια ΗΡΑ και BENESALT, για εσάς που θέλετε να περιορίσετε την κατανάλωση άλατος χωρίς όμως να αλλάξετε τις γευστικές σας συνήθειες!

Η KALASGROUP δεσμεύεται να επενδύει στους ανθρώπους της και είναι περήφανη για την αγάπη της για τα συστατικά της γης και τη μεσογειακή διατροφή. Αυτό το κοινό όραμα οδηγεί τη φιλοδοξία της εταιρείας να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα παγκοσμίως.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα