Εδώ και τρεις γενιές, στη Biscotti Tsoungari συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση!
Από το 1936, η Biscotti Tsoungari παρασκευάζει εκλεκτά χειροποίητα μπισκότα, βουτήματα, κουλουράκια, πουράκια, τσουρέκια και σιροπιαστά ελληνικά γλυκά. Μια οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και έχει εξελιχθεί σε μια φημισμένη μάρκα, εξάγοντας τις απολαυστικές της δημιουργίες, από το 2009, σε περισσότερες από δεκαπέντε χώρες σε όλο τον κόσμο!
Η ποιότητα και η γεύση των Biscotti έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στη HO.RE.CA. (Hotel, Restaurant, Café), αλυσίδες λιανικής και χονδρικής, καθώς και τοπικά καταστήματα, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Υπερηφανεύονται για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, μέσω της διαδικτυακής τους παρουσίας και των πρατηρίων τους, στη Νέα Κρήνη, καθώς και των κεντρικών τους εγκαταστάσεων, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Το πάθος της οικογένειας Τσούγγαρη για τη δημιουργία εξαιρετικής ζαχαροπλαστικής έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Τσούγγαρη και τον γιο του Αστέριο, ενώ άνθισε υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Τσούγγαρη. Σήμερα, η Μαρία, ο Στέργιος, ο Αλέξης και η Αγνή συνεχίζουν να επεκτείνουν την εμβέλεια της εταιρείας, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές αξίες, που διαμόρφωσαν την επιτυχία της: πίστη στην καλοσύνη, ευγνωμοσύνη, θάρρος και σκληρή δουλειά!
Η ιστορία της Biscotti ξεκίνησε το 1936, όταν ο Νικόλαος Τσούγγαρης άνοιξε το γαλακτοπωλείο του, προσφέροντας κρέμες, παγωτά και γλυκά. Τη δεκαετία του 1950, ο Αστέριος Τσούγγαρης ίδρυσε το δεύτερο παραδοσιακό γαλακτοπωλείο της οικογένειας, στην οδό Ανθέων (σήμερα οδός Γεωργίου Παπανδρέου). Το κατάστημα έγινε γρήγορα προμηθευτής πολλών, διακεκριμένων ζαχαροπλαστείων της εποχής.
Το 1981, η εταιρεία ξεκίνησε την οργανωμένη παραγωγή μπισκότων και κουλουριών. Παράλληλα με τα θρυλικά τους Πτι Φουρ, παρουσίασαν τα αγαπημένα μπισκότα με σουσάμι και μέλι, μια μοναδική συνταγή που δημιούργησε ο Φίλιππος Τσούγγαρης. Στη συνέχεια, η διαχείριση της εταιρείας πέρασε στην τρίτη γενιά, τη Μαρία και τον Στέργιο.
Το 2009, η εταιρεία υιοθέτησε τη σημερινή της ονομασία, Biscotti-Tsoungari, και άνοιξε ένα σύγχρονο κατάστημα στη Νέα Κρήνη. Αυτό το έτος σηματοδότησε επίσης την έναρξη των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων. Οι εγκαταστάσεις στη Θέρμη έχουν έκτοτε επεκταθεί και καλύπτουν 1.400 τ.μ.
Τα προϊόντα Biscotti Tsoungari είναι πλέον διαθέσιμα σε καταστήματα deli shops, σούπερ μάρκετ και σημεία πώλησης σε περισσότερες από 10 χώρες: όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αγγλία, Δανία, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Κύπρος, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Λετονία και Ιαπωνία.
Καθημερινή τους αποστολή, να εξυπηρετούν με συνέπεια και αξιοπιστία επιχειρήσεις του κλάδου HO.RE.CA., αλυσίδες λιανικής, καταστήματα χονδρικής, καθώς και τοπικά καταστήματα, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καντίνες, αναψυκτήρια, ακόμα και εταιρείες catering. Καλύπτουν τις ανάγκες σας για εξαιρετικά μπισκότα, κουλουράκια, βουτήματα και σιροπιασμένα γλυκά, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Η παραγωγή τους τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής, που ορίζει η ελληνική και η διεθνής νομοθεσία, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, που καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς για να ακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τις οδηγίες, που εγγυώνται την ασφαλή κατανάλωση και την εμπορική αξιοπιστία.
Η επιλογή των προμηθευτών, που παρέχουν τις πρώτες ύλες για τα προϊόντα Biscotti Tsoungari, γίνεται βάσει αυστηρών κριτηρίων.Τα περισσότερα από τα προϊόντα τους, όπως τα φιστίκια, το μέλι, οι μαρμελάδες, η φέτα, η γραβιέρα, τα βότανα, το γάλα και οι χυμοί προέρχονται από την Ελλάδα. Η προμήθεια αλεύρων, δημητριακών, ζάχαρης, ξηρών καρπών και άλλων βοηθητικών πρώτων υλών, όπως οι γκοφρέτες και οι πλούσιες κρέμες που χρησιμοποιούν για τη γέμιση των μπισκότων τους, υπόκεινται σε εξαιρετικά αυστηρή αξιολόγηση.
Στην Biscotti Tsoungari παραμένουν προσηλωμένοι στην κληρονομιά τους να δημιουργούν χειροποίητες λιχουδιές όπως: κουλουράκια και μπισκότα, γλυκά και αλμυρά, τσουρέκια και διάφορα κλασικά εποχιακά για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους διευρύνεται συνεχώς και σήμερα ξεπερνά τα 120 είδη, καλύπτοντας ποικίλες προτιμήσεις και τάσεις της αγοράς.