Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δύο νέα προϊόντα από τον Όμιλο Υφαντή! FALAFEL και TERIYAKI FALAFEL!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΔύο νέα προϊόντα από τον Όμιλο Υφαντή! FALAFEL και TERIYAKI FALAFEL!
spot_img

…από 100% ελληνικά ρεβίθια!

Το 1980, οι αδελφοί Υφαντή άνοιξαν το πρώτο τους εργοστάσιο στο Μοσχάτο, στο οποίο παρασκεύαζαν και πουλούσαν αλλαντικά. Γρήγορα, βρήκαν απήχηση στους καταναλωτές και τα νόστιμα προϊόντα τους απέκτησαν φήμη! 

Το 1992 αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο για την Υφαντής, καθώς τα αδέλφια πήραν τη στρατηγική απόφαση να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κηφισιά Αττικής, με έκταση 15.000 τ.μ. και 300 μόνιμους υπαλλήλους. Σήμερα, ο όμιλος Υφαντής μπορεί να περηφανεύεται για ένα εργατικό δυναμικό 1000 ατόμων, αντανακλώντας την αφοσίωσή του στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης.

Όμως, το επιχειρηματικό πνεύμα των αδελφών Υφαντή, δε σταμάτησε εκεί. Το 1996, ίδρυσαν τη ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, επίσης γνωστή ως “LUNCHEON MEAT ΕΒΡΟΥ Α.Ε.”, μια εταιρία που επικεντρώθηκε στην παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας. Βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης και παράγει μια ευρεία γκάμα αλλαντικών, όπως βραστά και καπνιστά αλλαντικά, λουκάνικα, αλλαντικά ωρίμανσης και προϊόντα ζαμπόν. Μέχρι το 1998, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τη βιομηχανία τροφίμων, ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, σηματοδοτώντας την έναρξη της παραγωγής και διανομής αλλαντικών, υπό την ομπρέλα της ΥΦΑΝΤΗΣ. Το εργοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη, με δυναμικότητα 50 τόνων αλλαντικών ημερησίως, έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στην αγορά.

Στον πυρήνα της αποστολής της Υφαντής βρίσκεται η δέσμευση να παρέχει στους καταναλωτές ασφαλή, υψηλής ποιότητας προϊόντα, που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Καλλιεργώντας μια κουλτούρα σεβασμού, ομαδικής εργασίας και υπερηφάνειας για τα προϊόντα της, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο. Η ανάπτυξή της καθοδηγείται από ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους της, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Στη συνεχή επιδίωξη της καινοτομίας, η Υφαντής εισήγαγε την τεχνολογία FreshPress, ένα εργαλείο αιχμής, που προσφέρει απαράμιλλη προστασία στα προϊόντα τροφίμων. Εξουδετερώνοντας τα επιβλαβή βακτηρίδια και διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση, η Τεχνολογία FreshPress θέτει νέα πρότυπα για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Χωρίς χημικά και διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά, η αμερικανική αυτή τεχνολογία ενισχύει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, προσθέτοντάς τους διπλάσιο χρόνο ζωής, γεγονός που εκτιμάται δεόντως από τους καταναλωτές, οι οποίοι απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή γεύση και διατροφή!

Ο όμιλος Υφαντής παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα, που πρόκειται, επίσης, να ενθουσιάσουν τους καταναλωτές: IFANTIS FALAFEL και IFANTIS TERIYAKI FALAFEL Φαλάφελ και Φαλάφελ με γεύση σάλτσας τεριγιάκι! Δύο γευστικές προτάσεις, που υπόσχονται να απογειώσουν τη γευστική εμπειρία, προσφέροντας ένα μείγμα γεύσεων, που είναι τόσο υγιεινό όσο και απολαυστικό. Λαχταριστοί ρεβιθοκεφτέδες, από 100% ελληνικά ρεβίθια, ζυμωμένοι με αγάπη και αγνά μυρωδικά και με τη χαρακτηριστική φροντίδα, την προσοχή και την ποιότητα, που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Υφαντής!

Νόστιμοι και θρεπτικοί αποτελούν ιδανική επιλογή για τη νηστεία του Πάσχα αλλά και για κάθε στιγμή που θέλουμε να απολαύσουμε ένα, εύκολο στην προετοιμασία του, υγιεινό γεύμα, χωρίς συντηρητικά και με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο