Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικογένεια Ξυλούρη: Extra παρθένο, αρωματικό ελαιόλαδο με εκχύλισμα λεμονιού

ΑρχικήTop quality 4uΟικογένεια Ξυλούρη: Extra παρθένο, αρωματικό ελαιόλαδο με εκχύλισμα λεμονιού
spot_img

Εξαιρετικό, παρθένο ελαιόλαδο από την κρητική γη με άρωμα και γεύση λεμόνι, βασιλικό, μαύρη τρούφα, καυτερή πιπεριά και σκόρδο!

Η Olivartia είναι μια επιχείρηση της οικογένειας Ξυλούρη, που εδρεύει στη γραφική περιοχή των Ανωγείων της Κρήτης, μεταφέροντας την κληρονομιά της παραγωγής ελαιολάδου, εδώ και πολλά χρόνια. Με ένα τέλειο μίγμα παράδοσης και καινοτομίας στη δεξιοτεχνία, παράγουν ελαιόλαδο απαράμιλλης ποιότητας, 100% ελληνικό. Φωλιασμένες στην καρδιά της Κρήτης, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους, στη Μεσαρά, είναι αφιερωμένες στη διασφάλιση της παραγωγής ελαιολάδου, που ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα που αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Στην Olivartia, η οικογένεια Ξυλούρη χρησιμοποιεί μόνο τις πιο φρέσκες ελιές, από την τρέχουσα συγκομιδή. Η άριστη ποιότητα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παραγωγικής τους διαδικασίας. Τηρώντας μετρήσιμα πρότυπα, η εταιρία εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα του ελαιολάδου της, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

Για να διασφαλίσει την αξιοπιστία των προϊόντων της, η Olivartia διαθέτει χημικό εργαστήριο in situ, που επιτρέπει το συνεχή και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φιάλη ελαιολάδου, που βγαίνει από τις εγκαταστάσεις της, είναι αρίστης ποιότητας!

Το ελαιόλαδο, το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό της φύσης, αποτελεί βασικό συστατικό της κρητικής διατροφής, εδώ και αιώνες. Η φημισμένη μακροζωία και ευρωστία του κρητικού λαού, μπορεί να αποδοθεί άμεσα στα οφέλη της καθημερινής κατανάλωσης ελαιολάδου. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν αποκαλύψει τα αξιοσημείωτα οφέλη για την υγεία,, που σχετίζονται με αυτόν τον υγρό χρυσό.

Η κατανάλωσή του έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τα οστά, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, μειώνει την αρτηριακή πίεση, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και μειώνει ακόμη και τον κίνδυνο καρκίνου και φλεγμονής του εγκεφάλου. Τα ευρήματα, αυτά, αναδεικνύουν τη σημασία της ενσωμάτωσης του ελαιολάδου στην καθημερινή μας ζωή.

Το ελληνικό ελαιόλαδο στέκεται ασυναγώνιστο, όσον αφορά στο άρωμα και στη γεύση του, και το Olivartia δεν αποτελεί εξαίρεση. Παράγεται στην Κρήτη, με τις ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες. Οι ελιές της Olivartia ευδοκιμούν, αποδίδοντας καρπούς που τελικά γίνονται το, εξαιρετικής ποιότητας, λάδι που είναι γνωστό και εκτιμάται παγκοσμίως. Ο μοναδικός συνδυασμός του γόνιμου εδάφους, της άφθονης ηλιοφάνειας και της τεχνογνωσίας της οικογένειας Ξυλούρη, καταλήγουν σε ένα ελαιόλαδο, που είναι πραγματικά εξαιρετικό!

Η σειρά ελαιολάδων Olive Oil Infused Flavor, από μοναδικές συνταγές της Olivartia,σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε το ελαιόλαδο, με τα αρώματα και τις γεύσεις που εσείς προτιμάτε, όπως: λεμόνι, βασιλικό, μαύρη τρούφα, καυτερή πιπεριά και σκόρδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή και περισσότερα, ανάλογα με την προτίμησή σας.

Τα αρωματικά ελαιόλαδα χρησιμοποιούνται σκέτα ή ως dressing σε σαλάτες ή σε μαρινάδες. Μπορείτε, ακόμη, να τα περιχύσετε πάνω από τα ζυμαρικά σας, να τα προσφέρετε στους καλεσμένους σας μαζί με το ψωμί αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε, όπου τραβάει η όρεξή, η φαντασία και το γούστο σας!

Τα προϊόντα της Olivartia διατίθενται σε γυάλινα και μεταλλικά δοχεία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα