Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
28.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία

ΑρχικήΝέαΓ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία
spot_img

H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

Για τη σημασία της συνεχούς αξιολόγησης στις επιχειρήσεις και όχι μόνο, μίλησε στο Cibum o Γιώργος Λάμπρου, Γεωπόνος, Γενικός Διευθυντής και ιδρυτής της AGROLOGIKA, η οποία παρέχει, μεταξύ πολλών άλλων, υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

«Η αξιολόγηση αποτελεί διαδικασία σε κάθε βήμα της ανάπτυξης και συνιστά την πλέον καθοριστική διοικητική διαδικασία για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αποτελώντας βασικό εργαλείο και ουσιώδη προϋπόθεση για τη λειτουργία, τη συνέχεια και κυρίως τη βελτίωση της AGROLOGIKA» είπε ο κ. Λάμπρου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η AGROLOGIKA συμμετείχε στα βραβεία Food Experts’ Awards – FEA 2023 στα οποία διακρίθηκε με ένα  Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία «Top Food Sector Support Services» και με ένα Ασημένιο στην Κατηγορία «Excellence In Promoting Sustainability», βραβεία για την υποστήριξη στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων και για την βιωσιμότητα.

Ο Γενικός Διευθυντής της AGROLOGIKA Γιώργος Λάμπρου, παραλαμβάνει το βραβείο FEA “Top Food Sector Support Services“.

Ο Γενικός Διευθυντής της Agrologika, και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας, είπε πως πίσω από τη συμμετοχή στα FEA, είδε μία ευκαιρία να αξιολογηθεί το έργο της εταιρείας του, από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός πως τα Food Expert’s Awards διοργανώνονται από το Cibum.gr.

«Λάβαμε σοβαρά υπόψη ότι τα Food Experts’ Awards διοργανώθηκαν από την ομάδα του cibum.gr. Η AGROLOGIKA διέκρινε τη σημαντική δουλειά που γίνεται από το cibum.gr για αυτό είναι και μεταξύ των υποστηρικτών για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Η συμμέτοχη στα FEA επίσης ήταν μία ξεχωριστή ευκαιρία να παρουσιάσουμε στην ομάδα των έμπειρων αξιολογητών και αξιολογητριών τα επιτεύγματα των ανθρώπων της AGROLOGIKA. Είδαμε ότι πρόκειται για αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον χώρο των τροφίμων, που μοιράζονται κοινό όραμα, πιστεύουν στην καινοτομία και είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι, αναγνωρισμένοι και καταρτισμένοι στον τομέα των τροφίμων και ποτών».

Η επιλογή των κατηγοριών στα οποία συμμετείχε η AGROLOGIKA κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής της, ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό κοινωνικο-οικονομικής ευημερίας και προόδου σε μια σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία, ενώ παράλληλα συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης. Και η συμβολή στη διατήρηση υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος, είναι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας. Όπως στόχος και όραμα της είναι να αποτελέσει κορυφαίο σημείο αναφοράς στην αγορά, με βιώσιμες λύσεις που αναγνωρίζονται για την άρτια και επιστημονική προσέγγιση, την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία.

Συνέντευξη του κ. Γ. Λάμπρου στη Δημοσιογράφο του Cibum Δέσποινα Χάρου κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των FEA 2023.

Ο κ. Γιώργος Λάμπρου που δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής των «καθαρότερων» πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, αναφέρθηκε και στην βραδιά απονομής των FEA 2023 της οποίας τη διοργάνωση χαρακτήρισε εξαιρετική, ενώ όπως τόνισε του δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με ιδρυτικά μέλη και στελέχη πολλών επιχειρήσεων αναγνωρισμένων από την ελληνική και διεθνή αγορά.

«Ξεχωριστή σημασία είχε η παρουσία του Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Καθηγητή Σπύρου Κίντζιου. Η αδιάκοπη επαφή επιστημονικής κοινότητας και αγοράς, αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης για κάθε κλάδο. Ως εκ τούτου εκπαιδεύουμε τακτικά το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, παρακολουθούμε τις επιστημονικές εξελίξεις σε όλα τα θέματα ενδιαφέροντος μας και επενδύουμε εξοπλισμό και νέες μεθόδους με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας».

Λίγα λόγια για την AGROLOGIKA

Η AGROLOGIKA ιδρύθηκε το 2016 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (απεντόμωση, μυοκτονία, απολύμανση), τα έργα πρασίνου και συμβουλευτική υποστήριξη για ιδιώτες και επαγγελματίες. Στρατηγικός στόχος της AGROLOGIKA είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η AGROLOGIKA, δεσμεύεται να ακολουθεί τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν τεθεί στη στρατηγική της, η οποία βασίζεται, δομείται και αναπτύσσεται πάνω στους πέντε βασικούς πυλώνες που έχουμε αναπτύξει και οι οποίοι στηρίζονται στα βασικά κριτήρια της Αειφόρου Ανάπτυξης: Οικονομία, Κοινωνία, Περιβάλλον.

Η Στρατηγική μας, που έχει θέσει τους άξονες για τη μετάβαση στην Αειφόρο Ανάπτυξη, αποτυπώνει την εξέλιξη της Επιχείρησης συνολικά, από τις διαδικασίες, τους ανθρώπους μέχρι και τις υποδομές. Τη βάση για την προσέγγιση μας αποτελούν οι Στόχοι Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και οι κυρίαρχες τάσεις και καλές πρακτικές της διεθνούς αγοράς του κλάδου. Επιπλέον, περιγράφονται οι ευκαιρίες για μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος, η αύξηση της ετοιμότητας και της επιχειρηματικής συνέχειας και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Η τεχνογνωσία και η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελούν σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας. Σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων επιδιώκουμε την συνεχή ενημέρωση επί των εξελίξεων του κλάδου μας. Σεβασμός, υπομονή, σταθερότητα και υπευθυνότητα είναι οι κύριες αξίες των ανθρώπων της AGROLOGIKA. Προσδοκία μας η ανάπτυξη σταθερών σχέσεων με τους πελάτες μας και ο θετικός αντίκτυπος στην ανάπτυξη του τομέα μας.

Οι νικητές των βραβείων Food Expert’s Awards 2023 στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί τα πεπόνια προκαλούν τόσες πολλές και θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις

Γιατί οι παθογόνοι μικροοργανισμοί παραμένουν περισσότερο στο πεπόνι σε σύγκριση με άλλα φρούτα.

Τέρμα στο “κρυφτούλι” – Επετράπη η πώληση αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στη λιανική

Αντικατάσταση του άρθρου 35 των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σχετικά με τους όρους διάθεσης αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στο λιανικό εμπόριο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα