Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η νέα σειρά THREPSIS από την ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ αποκτά το σπίτι της στον Πειραιά

ΑρχικήTop quality 4uΕστίασηΗ νέα σειρά THREPSIS από την ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ αποκτά το σπίτι της στον Πειραιά
spot_img

Το brand Thrέpsis από την ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ έρχεται να ικανοποιήσει όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μία ισορροπημένη διατροφή.

Πλούσια ποικιλία επιλογών με τη φροντίδα των Chef μας


Υγιεινά, ποιοτικά και φρέσκα υλικά


Ενέργεια, ενδυνάμωση και θρέψη του οργανισμού


Ασφάλεια και προστασία σε θέματα υγιεινής

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες βιομηχανικών μονάδων, εταιρειών παροχής υπηρεσιών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εκπαιδευτικών οργανισμών και άλλων χώρων όπου δημιουργούνται ανάγκες μαζικής εστίασης.
Η εταιρεία εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων βάσει των διεθνών προτύπων ISO9001, ISO22000, ISO14001, FSSC22000 και ECOVADIS.
Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις πιστοποιήσεις της εταιρίας πατήστε ΕΔΩ.

Η Γευσήνους είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα