Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

JE L’EGG: Ζελέ High Protein από ασπράδι αυγού από τα Χρυσά Αυγά

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαJE L’EGG: Ζελέ High Protein από ασπράδι αυγού από τα Χρυσά Αυγά
spot_img

Ένα πρωτοποριακό, απολαυστικό προϊόν, για πρώτη φορά, μόνο από τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!

Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ δε σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Και το επιβεβαιώνουν με μία ακόμη απολαυστική ενέργεια, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. JE L’EGG. Ένα δροσιστικό και χορταστικό γλύκισμα, χωρίς ζάχαρη, με χαμηλά λιπαρά και πολλές πρωτεΐνες, που χαρίζει ενέργεια και τόνωση, από ασπράδι αυγού και ζελέ. Σε δύο υπέροχες γεύσεις, κεράσι και πορτοκάλι.

Ήδη, από τις πρώτες ημέρες που το νέο προϊόν βρίσκεται στα ράφια, το καταναλωτικό κοινό το έχει αγκαλιάσει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο