Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άθερμα πατέ λαχανικών EON

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΆθερμα πατέ λαχανικών EON
spot_img

Τα πατέ λαχανικών ΕΟΝ, έχουν λόγω της μεθόδου παρασκευής τους συμπυκνωμένη γεύση φρέσκου λαχανικού. .

Τα πατέ λαχανικών ΕΟΝ, αποτελούν τα πρώτα άθερμα πατέ στην αγορά, που παρασκευάζουμε με καινοτόμες μεθόδους αφύγρανσης από φρέσκα, ελληνικά λαχανικά της Μακεδονικής γης. Η περιεκτικότητα των λαχανικών ξεπερνά το 80%, που μετά την αφύγρανση αλέθονται με μυρωδικά και ελαιόλαδο.

Με τη μέθοδο της αφύγρανσης πετυχαίνουμε έντονη, συμπυκνωμένη γεύση φρέσκου λαχανικού, με πολύ μικρή ποσότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προσθήκη συντηρητικών, διατηρώντας την πολύτιμη θρεπτική αξία του νωπού λαχανικού

Διατίθενται τρεις γεύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να συνοδεύουν γευστικά κρασί, κοκτέιλ, μπίρες και αποστάγματα:

Η πρώτη γεύση είναι το πατέ λαχανικών με κυρίαρχη τη μελιτζάνα, για λευκό κρασί ή ζυμαρικά, η δεύτερη το πατέ κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης συνοδεύει ροζέ κρασί και λευκό κρέας, και η τρίτη, το πατέ λιαστής τομάτας, που συνοδεύει ιδανικό κόκκινο κρασί ή κρέας αντίστοιχα. Τα πατέ χρησιμοποιούνται ως αλείμματα σε συνοδευτικά σνακ ή σαν πελτέδες και ενισχυτικά γεύσεις σε σάλτσες καθώς περιέχουν συμπυκνωμένη ένταση.

Συσκευασία

Διατίθενται μεμονωμένα σε βαζάκια των 80γρ. ή σε συσκευασία δώρου των τριών, καθώς και σε συσκευασία HoReCa 1,5kg ενώ έχουν διάρκεια ζωής 2 έτη. Δεν περιέχουν συντηρητικά, θειώδη, ζάχαρη, χρωστικές ή γλουτένη.

​Διακρίσεις

Το άθερμο πατέ λαχανικών πάπρικα ξεχώρισε στο διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας, AFFA 2021 όπου απέσπασε ένα αστέρι γεύσης!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα