Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μύλοι Αγίου Γεωργίου: Η πρώτη Φαρίνα χωρίς γλουτένη

ΑρχικήTop quality 4uΜύλοι Αγίου Γεωργίου: Η πρώτη Φαρίνα χωρίς γλουτένη
spot_img

Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 240 χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μένοντας πιστή στην παράδοση και την ποιότητα, ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών της.

Το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Στους Μύλους Αγίου Γεωργίου οι γνήσιοι μυλωνάδες 7ης γενιάς έχουν πάθος για την δουλειά τους και στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν πως οι καταναλωτές θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ζυμώματος, ψησίματος και φυσικά τελικού αποτελέσματος! Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σταθερότητα στην ποιότητα εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε δημιουργία.

Η κινητήρια δύναμη για την επιτυχία των προϊόντων των Μύλων Αγίου Γεωργίου, είναι ότι χιλιάδες καταναλωτές βασίζονται στο αλεύρι Αγίου Γεωργίου καθημερινά για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ποικιλία των τύπων αλεύρων εντυπωσιάζει: Αλεύρι για Τσουρέκι, Αλεύρι για Pizza, Αλεύρι Ζυμωτό, Αλεύρι Βιολογικό, Σιμιγδάλι Χονδρό, Σιμιγδάλι Ψιλό, Αλεύρι Βιολογικό Ολικής Άλεσης, Αλεύρι Πολύκαρπο, Αλεύρι Σίκαλης ,Αλεύρι Ζην από Δίκοκκο Σιτάρι, Αλεύρι Ολικής, Αλεύρι Βρώμης, Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής Αλέσεως, Καλαμποκάλευρο, Μείγμα ζαχαροπλαστικής Χωρίς Γλουτένη, Μείγμα Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη, Μπεσαμέλ.

Το αλεύρι που ξεχωρίζει είναι η πρώτη φαρίνα χωρίς γλουτένη!  Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα.  Δοκιμάστε την άφοβα σε κέικ και άλλα γλυκίσματα.

Επίσης υπάρχει και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη: Εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας. Εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε σας δημιουργία, χωρίς ίχνος γλουτένης. Δοκιμάστε το σε ψωμί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας! 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο