Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα.
Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 240 χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μένοντας πιστή στην παράδοση και την ποιότητα, ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών της.
Το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Στους Μύλους Αγίου Γεωργίου οι γνήσιοι μυλωνάδες 7ης γενιάς έχουν πάθος για την δουλειά τους και στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν πως οι καταναλωτές θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ζυμώματος, ψησίματος και φυσικά τελικού αποτελέσματος! Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σταθερότητα στην ποιότητα εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε δημιουργία.
Η κινητήρια δύναμη για την επιτυχία των προϊόντων των Μύλων Αγίου Γεωργίου, είναι ότι χιλιάδες καταναλωτές βασίζονται στο αλεύρι Αγίου Γεωργίου καθημερινά για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η ποικιλία των τύπων αλεύρων εντυπωσιάζει: Αλεύρι για Τσουρέκι, Αλεύρι για Pizza, Αλεύρι Ζυμωτό, Αλεύρι Βιολογικό, Σιμιγδάλι Χονδρό, Σιμιγδάλι Ψιλό, Αλεύρι Βιολογικό Ολικής Άλεσης, Αλεύρι Πολύκαρπο, Αλεύρι Σίκαλης ,Αλεύρι Ζην από Δίκοκκο Σιτάρι, Αλεύρι Ολικής, Αλεύρι Βρώμης, Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής Αλέσεως, Καλαμποκάλευρο, Μείγμα ζαχαροπλαστικής Χωρίς Γλουτένη, Μείγμα Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη, Μπεσαμέλ.
Το αλεύρι που ξεχωρίζει είναι η πρώτη φαρίνα χωρίς γλουτένη! Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την άφοβα σε κέικ και άλλα γλυκίσματα.
Επίσης υπάρχει και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη: Εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας. Εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε σας δημιουργία, χωρίς ίχνος γλουτένης. Δοκιμάστε το σε ψωμί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!