Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

AMSTEL FREE: Η πρώτη μπύρα ελληνικής παραγωγής χωρίς αλκοόλ

ΑρχικήTop quality 4uAMSTEL FREE: Η πρώτη μπύρα ελληνικής παραγωγής χωρίς αλκοόλ
spot_img

Δεν της λείπει τίποτα εκτός από… το αλκοόλ!

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσες να απολαμβάνεις μία δροσιστική μπύρα, όποτε θες και όπου βρεθείς, ελεύθερα και υπεύθυνα; Η AΜΣΤΕΛ Free είναι εδώ και σου προσφέρει την απόλαυση της αγαπημένης σου μπύρας, χωρίς να υπακούει σε περιορισμούς. Για να απολαμβάνεις on the go, και χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη μπύρα ελληνικής παραγωγής με 0,0% αλκοόλ και μόλις 25 θερμίδες/100ml, φτιαγμένη από έμπειρους ζυθοποιούς, ώστε να μην της λείπει τίποτα εκτός από το αλκοόλ – και λίγες θερμίδες.

Φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού συνδυάζονται απολαυστικά σε μία δροσιστική μπύρα, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη γεύση ΑΜΣΤΕΛ κάθε στιγμή της ημέρας, όποτε εσύ το θέλεις.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά 100ml
Ενέργεια25Kcal
 105KJ
Πρωτεΐνες0,3gr
Υδατάνθρακες5.9gr
 – Ως σάκχαρα5,6gr
– Ως άμυλο<0,1gr
Λίπη<0,1gr
– Ως κεκορεσμένα<0,1gr
Νάτριο1,4mg
  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο