Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα σειρά American Dream Cake από τη ΡΟΔΟΥΛΑ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέα σειρά American Dream Cake από τη ΡΟΔΟΥΛΑ!
spot_img

…σε δυο απίθανες γεύσεις Chocolate  & Carrot Cake!

Το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος ίδρυσαν ένα μικρό εργαστήριο σε μια γειτονιά της Αθήνας, για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά τους, στη δημιουργία κατεψυγμένης ζύμης και προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Ωστόσο, γρήγορα έγινε φανερό, ότι το εργαστήριο ήταν πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ αποτελεί απόδειξη της επιμονής και της αφοσίωσής τους, με τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, δύο κέντρα διανομής στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, καθώς και μια ξεχωριστή μονάδα συσκευασίας και αποθήκευσης για τα προϊόντα λιανικής πώλησης, που εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή έκταση 18.000 τ.μ. Η εταιρεία διαθέτει επίσης έναν ιδιόκτητο στόλο 25 φορτηγών ψυγείων, επιτρέποντας την αποτελεσματική διανομή των προϊόντων της.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και ζαχαροπλαστικής. Η παρουσία της σε καταστήματα εστίασης και σούπερ μάρκετ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει ποιοτικές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα στους πελάτες της.

Με μια στρατηγική προσέγγιση, η εταιρεία ξεκίνησε το 2012 το ταξίδι των εξαγωγών της, επεκτεινόμενη σταδιακά στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή (με πιστοποίηση Halal), την Αμερική και τον Καναδά με μεγάλη επιτυχία. Αναγνωρίζοντας το κενό της αγοράς για ποιοτικά γλυκά, επένδυσε στη γλυκιά πλευρά της επιχείρησής της, πρωτοπορώντας με το λανσάρισμα συσκευασμένων, κατεψυγμένων γλυκών στα σούπερ μάρκετ!

Έλαβε πιστοποίηση, μέσω του προγράμματος δεοντολογίας SMETA ethics program και ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις της, προσθέτοντας επιπλέον χώρο 5000τ.μ. Η αφοσίωση στις ηθικές πρακτικές και η συνεχής βελτίωση αποτελεί απόδειξη των βασικών αξιών, που διέπουν την εταιρική κουλτούρα και στρατηγική της εταιρείας, τα τελευταία 20 χρόνια: Οικογένεια, Παράδοση, Γνώση, Σεβασμός, Ομαδική εργασία και Δημιουργία.

Όλα της τα προϊόντα περνάνε από την διαδικασία Shock freeze, η οποία δεν επιτρέπει τη γήρανση του προϊόντος. Κρατάει αναλλοίωτα τα αρχικά του χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να μπορούν οι καταναλωτές σε όλο το κόσμο, να γευτούν τις αυθεντικές συνταγές της ΡΟΔΟΥΛΑ. Χρησιμοποιεί αγνά υλικά από την ελληνική φύση όπως: extra παρθένο ελαιόλαδο, γάλα, γιαούρτι, σπανάκι, πράσο, μυρωδικά από την ελληνική φύση! Τα περισσότερα προϊόντα της είναι χωρίς συντηρητικά, χωρίς γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς και χωρίς trans λιπαρά.

Η σειρά American Dream, της ΡΟΔΟΥΛΑ, διατίθεται μόνο για χονδρική πώληση, σε δύο γεύσεις:

  • American Dream Carrot cake: το απόλυτο Αμερικάνικο όνειρο, απολαυστικό layer cake, με πλούσια στρώση από κρέμα, ξύσμα από φρέσκο καρότο, λαχταριστή επικάλυψη από σαντιγί και εκλεκτά κομματάκια από καρύδι και
  • American Dream Chocolate cake: απολαυστικό layer cake σοκολάτας, με fudge ρευστής σοκολάτας & ντεκόρ από ξύσμα bitter σοκολάτα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο