Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πατατάκια με γεύσεις Μεσογείου από τη Unismack

ΑρχικήTop quality 4uΠατατάκια με γεύσεις Μεσογείου από τη Unismack
spot_img

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην απόλαυση.

Η Unismack με έδρα το Κιλκίς, παράγει υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, νόστιμα ψητά σνακ από το 2008. Πρόκειται για μια μεγάλη ποικιλία από κράκερ, πατατάκια και ψητά σνακ από φακές, ρεβίθια, τυρί και ρύζι ολικής αλέσεως από Έλληνες παραγωγούς. Τα προϊόντα της Unismack προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης, ασβεστίου ή φυτικών ινών και απευθύνονται κυρίως σε καταναλωτές που θέλουν να ακολουθήσουν μία πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.

 Πρόσφατα η Unismack ανακοίνωσε και την επίσημη λειτουργία της νέας παραγωγικής μονάδας στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Η νέα θυγατρική εταιρεία θα λειτουργεί με την επωνυμία SnackCraft LLC.

Η Unismack ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί τη συνέχεια της ενασχόλησης της οικογένειας Στρατάκη στο χώρο της αρτοβιομηχανίας. Στόχος της εταιρείας είναι να επικεντρωθεί στη δημιουργία καινοτόμων, “better-for-you” προϊόντων σνακ, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της βιομηχανικής αρτοποιίας. 

Από τα πιο ελκυστικά  προϊόντα της δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τη σειρά Unismack Mediterranean collection, με κράκερ στο φούρνο με προσεκτικά επιλεγμένα και νόστιμα υλικά και γεύση που θυμίζει Μεσόγειο. Τα σνακ Unismack Mediterranean collection είναι ψητά και όχι τηγανητά. Δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις και χρώματα είναι μη ΓΤΟ και κατάλληλα για vegan και χορτοφάγους.

Βάση των συστατικών των σνακ Unismack Mediterranean collection είναι η Μεσογειακή κουλτούρα, με συστατικά που προέρχονται από όλη την περιοχή σε συνδυασμό με τις καλύτερες γεύσεις παγκοσμίως. Η σειρά περιλαμβάνει τα Hummus snack crackers τα κράκερ με φακές, τα κράκερ με θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι, τα τυροκράκερ με μεσογειακό αλάτι και τα τυροκράκερ με ελαιόλαδο και ρίγανη.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα