Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Real & Honest: High Protein Φιστικοβούτυρο με 0% Προσθήκη Ζάχαρης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαReal & Honest: High Protein Φιστικοβούτυρο με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
spot_img

H νέα πρόταση της Value For Life Foods AE είναι το High Protein Φιστικοβούτυρό της, ένα θρεπτικό άλειμμα αποφλοιωμένων και καβουρδισμένων φιστικιών, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες ορού γάλακτος.

Real & Honest High Protein Φiστικοβούτυρο, με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

ΣΥΝΘΕΣΗ

Φιστίκια ψημένα σε φούρνο (80%), Πρωτεΐνες όρου Γάλακτος, Ίνες Ρίζας Κιχωρίου (Ραδικιού/Αντιδιού), Φυσικό Αντιοξειδωτικό από Εκχύλισμα Δενδρολίβανου.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Υψηλή Περιεκτικότητα Πρωτεϊνών Εξαιρετικής Αφομοιωσιμότητας & Υψηλής Βιολογικής Αξίας
  • 29% Περισσότερη Πρωτεΐνη ως προς το συμβατικό Φιστικοβούτυρο
  • Πλούσιο στα Απαραίτητα για τη Δομική & Μυϊκή Ανάπτυξη Αμινοξέα (Βαλίνη, Λευκίνη, Ισολευκίνη)
  • Πλούσιο σε Αργινίνη, Αμινοξύ Ευεργετικό για το Καρδιαγγειακό Σύστημα
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρεβιοτικές και Λοιπές Εδώδιμες Ίνες
  • Προφίλ Λιπαρών Φιλικό Προς Την Καρδιά
  • Φυσικά Αντιοξειδωτικά (Ρεσβερατρόλη, Τοκοφερόλες, Καρνοσόλη, Εκχύλισμα Δενδρολίβανου, Συνένζυμο Q10)
  • Πηγή Φυτοστερολών
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Βιταμίνες (Φολικό Οξύ, Βιταμίνη Ε, Νιασίνη)
  • Υψηλή Περιεκτικότητα σε Μέταλλα (Φώσφορος, Μαγνήσιο, Κάλιο, Μαγγάνιο, Χαλκός) και Πηγή Ψευδαργύρου
  • Diabetes Superfood – Ά ύλες Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη
  • Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης – Περιέχει Φυσικά Σάκχαρα
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Αλάτι/Νάτριο
  • Φιλικά για διατροφή Χορτοφαγική

Η Real & Honest με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια, έχει σκοπό να παρέχει τις καλύτερες τροφές για τον άνθρωπο αλλά και να αλλάξει όσο είναι δυνατό τις διατροφικές του συνήθειες προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Real & Honest

Διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 38, ΤΚ54639, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:+30 2310 846 827

Email:contact@realnhonest.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο