Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΣΑΜΟΥΡΗ εισάγει καινοτόμα προϊόντα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / ΠαραγωγήΗ ΣΑΜΟΥΡΗ εισάγει καινοτόμα προϊόντα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
spot_img

Από το 1974 που οι γονείς μας ίδρυσαν την εταιρία, το όνομα Σαμούρη ταυτίστηκε με συγκεκριμένες αξίες. Ποιότητα, αξιοπιστία, σεβασμός στον πελάτη και προσιτές τιμές. Αυτές τις αξίες παραλάβαμε και με αυτές συνεχίζουμε να πορευόμαστε!

samouri red

ιστορία

1974 Ίδρυση μονάδας συσκευασίας προϊόντων σοκολάτας και ζαχαρωδών στην Αθήνα, από τον Αναστάσιο και την Άννα Σαμούρη. Με μεράκι, συνεχή ενασχόληση και αγάπη για το αντικείμενο οι ιδρυτές έβαλαν τα θεμέλια για μια εταιρία που με συνέπεια στην ποιότητα & σεβασμό στον καταναλωτή, επιλέγει και προτείνει στον τομέα της οικιακής ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο…

1997 Μεταφορά της εταιρίας σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και συστήματα συσκευασίας.

2003 Η εταιρία από ατομική, μετατρέπεται σε Ε.Ε. με επωνυμία “Α.Σαμούρη & Σια Ε.Ε.”. Η πιστή εφαρμογή των αξιών που καθιέρωσαν την εταιρία σε συνδυασμό με τη νεανική διάθεση και τον αέρα ανανέωσης που φέρνει η δεύτερη γενιά της ιδιοκτησίας αλλά και τα στελέχη της εταιρείας οδηγούν σε μια διαρκώς ανοδική πορεία στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

2009 Πραγματοποιείται μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού 250.000€ και επέκτασης των γραμμών συσκευασίας για πολλαπλάσια παραγωγή. Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ έχει πια κατακτήσει ένα αξιοπρόσεκτο μερίδιο στην αγορά της διακοσμητικής οικιακής ζαχαροπλαστικής, συνεργαζόμενη με αλυσίδες-ηγέτες στα δίκτυα λιανικής πώλησης αλλά και με μικρότερα δίκτυα σε όλη την Ελλάδα.

2011 Υιοθέτηση προτύπου ISO 22000:2005.

2016 Ανανέωση λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας.

2017  Εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής, που εξυπηρετούν όλα τα νέα trend της εποχής.

2018 Εισαγωγή έτοιμων μιγμάτων χωρίς γλουτένη για αγαπημένα γλυκά και προτάσεις προϊόντων “clean label”!

2019 Έναρξη αποκλειστικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες: bio Rue Flambee στον τομέα βιολογικών έτοιμων μιγμάτων ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας“ (χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη) ”& Torras – σοκολάτες sugar free και τοποθέτηση των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά. Στρατηγική επανατοποθέτηση του brand ΣΑΜΟΥΡΗ με παράλληλη ανανέωση της εικόνας της εταιρίας: νέο site, social media pages, διαφημιστική καμπάνια.

2020 θα πραγματοποιηθεί νέα επένδυση 250.000€ επέκτασης νέων γραμμών συσκευασίας και στόλου μεταφοράς των προϊόντων μας ανά την Ελλάδα.

samouri green

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκάνδαλο: Εταιρείες κολοσσοί γνώριζαν αλλά απέκρυπταν τους κινδύνους από τα PFAS!

Devil they Knew: Συγκάλυψη εδώ και πολλές δεκαετίες των κινδύνων των PFAS από τις εταιρείες παραγωγής αποκαλύπτει έρευνα.

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα