Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Νέα συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Νέα συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος
spot_img

Το σούπερ μάρκετ Θανόπουλος είναι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ με ιστορία και εμπειρία 146 χρόνων.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει το ταξίδι της στο ελληνικό Λιανεμπόριο προχωρώντας σε μια νέα συνεργασία με τη Δ.Θανόπουλος Α.Ε, που είναι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ με ιστορία και εμπειρία 146 χρόνων.

- Advertisement -

Από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να γνωρίσει καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα S/M ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θα προβάλλονται επιλεγμένοι κωδικοί προϊόντων των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα καταστήματα και στο e-shop www.thanopoulos.gr, θα υπάρχει παρουσίαση της ενέργειας με σαλόνι στο Φυλλάδιο, παρουσίαση Δράσεων και Υλικό της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα social media της Θανόπουλος, διανομή flyer και προβολή του ειδικά διαμορφωμένου spot  στις 5 οθόνες του καταστήματος στη Ν. Ερυθραία.

Παράλληλα, από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί event στο κατάστημα Ελαιών, και στο κατάστημα της Κηφισιάς και της  Ν. Ερυθραίας θα υπάρχει ειδικός χώρος προβολής με τα προϊόντα της ενέργειας και σήμανση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η συνέργεια θα υποστηρίζεται και από συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες, οι οποίες θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για την Πρωτοβουλία.

Σκοπός της όλης δράσης είναι η προβολή της Πρωτοβουλίας και του Σήματός μέσω των προϊόντων που το φέρουν ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί μια οριζόντια έκπτωση 20% για τον πελάτη της λιανεμπορικής αλυσίδας.

Στη συνέργεια συμμετέχουν 13 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, Λουξ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΑΓΑΝ, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ΧΙΩΝ, ΓΕΩΔΗ, Μέλι Αττική, SEPTONA, 3αλφα, Nikolopoulou .

Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και με αυτή τη συνεργασία με τα S/M ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ συμβάλλουν στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία στηρίζοντας κατά το μέγιστο δυνατό τον Έλληνα Πολίτη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής και βασικό συστατικό σε ενεργειακά ποτά ενοχοποιείται για λευχαιμία – Νέα μελέτη

Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα