Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η σοφία της Ελληνικής γης

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ σοφία της Ελληνικής γης
spot_img

“Κρήτες Ριζοτόμοι”.

Πριν από χρόνια πολλά, όταν διάβαζα τακτικά το περιοδικό “4 τροχοί”, τότε που είχαν μηνιαία στήλη ο Νίκος Δήμου και ο Νίκος Μάργαρης, είχα διαβάσει ένα εξαιρετικό άρθρο του κ. Μάργαρη σχετικά με την βιοποικιλότητα της Ελληνικής γης. Η χλωρίδα στη χώρα μας είναι τόσο μα τόσο πλούσια.

Και όταν διαβάζω ότι μια εταιρεία από την ιδιαίτερη πατρίδα μου (την Κρήτη) καλλιεργεί βότανα της Κρήτης, τα έχει πιστοποιήσει και τα έχει μετατρέψει σε ελκυστικά προϊόντα, τότε ανακαλύπτω για άλλη μια φορά ότι “ναι, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεράκι ακόμα” για να κάνουμε την Ελλάδα γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Μιλώ για την εταιρεία “Κρήτες Ριζοτόμοι” https://www.cretanrhizotomists.gr/en/ που παρακολουθούν καλλιέργειες (χωρίς όμως να επεμβαίνουν σε αυτές) και παράγουν μια σειρά από αρωματικά φυτά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Προϊόντα με πολύ υψηλή διατροφική αξία τα οποία μπορούν να σταθούν επάξια στις αγορές του κόσμου.

Οι Κρήτες Ριζοτόμοι έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα-πρότυπο τόσο αισθητικά αλλά και με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον καταναλωτή, την φιλοσοφία της εταιρείας αλλά και όλο το portfolio τους.

Περιττό ίσως να προσθέσω ότι τα προϊόντα τους θα τα εισάγω στην Ιρλανδία, με την εταιρεία μας “All Greek to You”, για την οποία έχετε διαβάσει εδώ.

Υ.Γ.  Αν θέλετε κι εσείς να συνεργαστούμε και να εισάγουμε στην Ιρλανδία τα προϊόντα σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο funfood16@gmail.com

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο