Βραβευμένη με 2 Χρυσά Βραβεία, στο Brussels Beer Challenge 2019 και 2022!
Στον κόσμο της craft- χειροποίητης μπύρας, όπου η καινοτομία και η ποιότητα κυριαρχούν, η ΝΗΣΟΣ ξεχωρίζει ως ένα πραγματικό διαμάντι. Η πολυβραβευμένη ελληνική, Μικροζυθοποιία Κυκλάδων, αποτελεί απόδειξη του πάθους, της δημιουργικότητας και της αφοσίωσης των ιδρυτών της, του Αλέξανδρου Κουρή και της Μάγιας Τσόκλη.
Οι ελληνικές μπύρες ΝΗΣΟΣ είναι μια γιορτή της παράδοσης και της ποιότητας. Ζυθοποιούμενες με αργές, φυσικές διαδικασίες και πρώτες ύλες, κορυφαίας ποιότητας αποπνέουν μια πλούσια γεύση και άρωμα, πραγματικά απαράμιλλα. Αυτό που κάνει τη ΝΗΣΟΣ να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή της για τη διατήρηση της φυσικής ουσίας της μπύρας- οι μπύρες δεν υφίστανται θερμική επεξεργασία, δεν περιέχουν συντηρητικά και σταθεροποιούνται μέσω μικροφίλτρανσης.
Αποτέλεσμα; Μια σειρά από μπύρες που δεν είναι απλώς νόστιμες, αλλά και φρέσκιες, ποιοτικές και γεμάτες θρεπτική αξία. Προσφέρονται αφρώδεις, “ζωντανές”, χαρίζοντας τη μέγιστη γευστική εμπειρία, σε κάθε γουλιά!
Για τον Αλέξανδρο Κουρή και τη Μάγια Τσόκλη, η ΝΗΣΟΣ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μπύρα – είναι η αντανάκλαση των αξιών τους, της αγάπης τους για την Ελλάδα και της αφοσίωσής τους στην ποιότητα. Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων γεννήθηκε στη Βαγιά της Τήνου, το 2012, εν μέσω της ελληνικής οικονομικής κρίσης, όταν ο Αλέξανδρος και η Μάγια ξεκίνησαν το φιλόδοξο εγχείρημα της δημιουργίας μιας, κορυφαίας ποιότητας, κυκλαδίτικης μπύρας. Με προϋπηρεσία στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη στρατηγική συμβουλευτική στους τομείς των τροφίμων, των ποτών και του τουρισμού, ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά.
Η γνωριμία του με την Τήνο, μέσα από τα μάτια της συντρόφου του, της δημοσιογράφου Μάγιας Τσόκλη, οδήγησε στη γέννηση της ΝΗΣΟΣ. Ο στόχος τους ήταν ξεκάθαρος από την αρχή – να δημιουργήσουν μια φρέσκια μπύρα, κορυφαίας ποιότητας, που θα αναδείκνυε την αυθεντικότητα της κυκλαδίτικης γαστρονομίας, ενώ παράλληλα θα λειτουργούσε ως πρότυπο για επενδύσεις στην περιφερειακή παραγωγή.
Οι προκλήσεις της κρίσης απλώς τροφοδότησαν την αποφασιστικότητά τους, ωθώντας τους να δημιουργήσουν ένα ζυθοποιείο, που όχι μόνο θα παράγει εξαιρετική μπύρα αλλά και θα συμβάλλει στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζυθοποιείο, που είναι πιστοποιημένο κατά FSSC 22000, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
Οι μπύρες ΝΗΣΟΣ έχουν αποσπάσει διεθνή αναγνώριση για την ανώτερη γεύση και ποιότητά τους. Από τη σκούρα και στιβαρή ΝΗΣΟΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ, μέχρι την ελαφριά και δροσιστική ΝΗΣΟΣ Pilsner, κάθε μπύρα αποτελεί απόδειξη της δεξιοτεχνίας και της τεχνογνωσίας όλης της ομάδας.
Ξεχωρίζουν, επιπλέον, για τη βιολογική τους αξία. Με την πιστοποίηση AFQ, για την υψηλή βιοδραστικότητά τους, αυτές οι μπύρες δεν αποτελούν μόνο μια γευστική απόλαυση, αλλά και μια ευλογία, για τη συνολική υγεία και ευεξία, λόγω των πλούσιων αντιοξειδωτικών που περιέχουν!
Με κάθε γουλιά της μπύρας ΝΗΣΟΣ, δεν απολαμβάνετε απλώς ένα νόστιμο ζύθο – δοκιμάζετε το πνεύμα και την ομορφιά των Κυκλάδων, την αφοσίωση των δημιουργών της και την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας και δημιουργικότητας.
Η ΝΗΣΟΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ είναι μια δυνατή μπύρα λάγκερ με σκοτεινό, τρικυμιώδη χαρακτήρα και 7% αλκοόλ. Τρεις εκλεκτές, καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες συνδυάζονται αρμονικά, για να προσδώσουν έντονα αρώματα μαύρης σοκολάτας και αγνού κακάο, με εκπληκτική διάρκεια!
Έχει καφέ, σκούρο χρώμα, σχεδόν μαύρο. Αφρό, πληθωρικό και σταθερό, στο χρώμα του καϊμακιού του εσπρέσο. Με το σερβίρισμα αναδεικνύονται έντονα αρώματα σόγιας, μαύρου καφέ, μαύρης σοκολάτας και σκούρων φρούτων. Μετά το άνοιγμα των αρωμάτων, σας “τυλίγουν” νότες ξύλου, γης και δάσους! Έχει πλούσια υφή και άφθονη ανθράκωση και μία επίγευση ακατέργαστης, μαύρης σοκολάτας που διαρκεί!
Διατίθεται σε φιάλες των 330ml.
Στην υγειά σας!