Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Εταιρεία στην Κατερίνη αναζητά να καλύψει την θέση του τεχνολόγου τροφίμων.

Αρμοδιότητες: Ο κάτοχος της θέσης θα αναλάβει την λειτουργία του ποιοτικού ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τήρηση όλων των διαδικασιών που διέπουν τα συστήματα ποιότητας ISO που εφαρμόζει η επιχείρηση.
  • Έλεγχος για την συμμόρφωση σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
  • Έλεγχος προδιαγραφών Α΄ υλών & πιστοποιητικών των εμπορευμάτων σύμφωνα με το πρότυπο ISO.
  • Καταχώρηση παραστατικών σε ERP.
  • Καθημερινός έλεγχος για την ορθή συμπλήρωση εγγράφων συστημάτων ποιότητα.
  • Εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής.
  • Έλεγχος συσκευασίας
  • Έλεγχος τήρησης τάξης & καθαριότητας χώρων παραγωγής & εξοπλισμού.

Δεξιότητες

  • Ομαδικό πνεύμα.
  • Αυτοπαρακίνηση και υπευθυνότητα.
  • Οργανωτικές ικανότητες.
  • Ευκολία στην υιοθέτηση αλλαγών και στην εφαρμογή νέων διαδικασιών – ευελιξία.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Μισθός: Από 850,00€ ανά μήνα

Εκπαίδευση:

  • Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση (Προτιμάται)

Διαθεσιμότητα βάρδιας:

  • Ημερήσια βάρδια (Προτιμάται)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα