Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΓαλακτοβιομηχανία ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Αρμοδιότητες και προφίλ υποψηφίου.

Κορυφαία εταιρία στη βιομηχανία τροφίμων λιανικής και εστίασης, που ειδικεύεται στην παραγωγή ελληνικών-γαλακτοκομικών προϊόντων, με έδρα κοντά στο Αννόβερο και πάνω από 90 άτομα προσωπικό, αναζητά ένα/μία Τεχνολόγο Τροφίμων.

- Advertisement -

Αρμοδιότητες:

  • Μικροβιολογικές, φυσικές και χημικές εξετάσεις/μετρήσεις ως προς τις πρώτες ύλες, τα ημιτελή και τα τελικά προϊόντα
  • Βαθμονόμηση και συντήρηση των εργαλείων ελέγχου του εργαστηρίου
  • Τεκμηρίωση και συντήρηση δεδομένων στο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων
  • Εκτέλεση ελέγχων κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, Τεχνικού Γαλακτοκομίας ή σχετικής κατεύθυνσης
  • 3+ εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας (Β2+)
  • Συστηματική προσέγγιση στην εργασία και αυτοτελής εργασία στην ομάδα.
  • Δυνατότητα περιστασιακής εργασίας τα Σαββατοκύριακα και βάρδιες.

Τι προσφέρει ο πελάτης:

  • Δωρεάν νερό, καφέ, τσάϊ και ένα κοινό μεσημεριανό γεύμα τη βδομάδα με όλη την ομάδα
  • Εταιρικά προϊόντα
  • Οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, απευθυνθείτε στο: ifigeneia.theodoridou@grecruitment.com .

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα