Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΓαλακτοβιομηχανία ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Αρμοδιότητες και προφίλ υποψηφίου.

Κορυφαία εταιρία στη βιομηχανία τροφίμων λιανικής και εστίασης, που ειδικεύεται στην παραγωγή ελληνικών-γαλακτοκομικών προϊόντων, με έδρα κοντά στο Αννόβερο και πάνω από 90 άτομα προσωπικό, αναζητά ένα/μία Τεχνολόγο Τροφίμων.

Αρμοδιότητες:

  • Μικροβιολογικές, φυσικές και χημικές εξετάσεις/μετρήσεις ως προς τις πρώτες ύλες, τα ημιτελή και τα τελικά προϊόντα
  • Βαθμονόμηση και συντήρηση των εργαλείων ελέγχου του εργαστηρίου
  • Τεκμηρίωση και συντήρηση δεδομένων στο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων
  • Εκτέλεση ελέγχων κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, Τεχνικού Γαλακτοκομίας ή σχετικής κατεύθυνσης
  • 3+ εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας (Β2+)
  • Συστηματική προσέγγιση στην εργασία και αυτοτελής εργασία στην ομάδα.
  • Δυνατότητα περιστασιακής εργασίας τα Σαββατοκύριακα και βάρδιες.

Τι προσφέρει ο πελάτης:

  • Δωρεάν νερό, καφέ, τσάϊ και ένα κοινό μεσημεριανό γεύμα τη βδομάδα με όλη την ομάδα
  • Εταιρικά προϊόντα
  • Οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, απευθυνθείτε στο: ifigeneia.theodoridou@grecruitment.com .

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα