Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis.
Θέματα που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κρέατος και ειδικότερα στον κλάδο της επεξεργασίας και στο έλεγχο της ποιότητάς του θα παρουσιασθούν στην Ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ – με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ – και της εταιρίας bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager – Adriatic Cluster.
Η ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, 105 57 Αθήνα με είσοδο ελεύθερη (μετά από εγγραφή – δήλωση συμμετοχής).
Εισηγητές είναι η Πρόεδρος του ΙΠΚ και Διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ κα Βένη Γκίζα, ο Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ κος Απόστολος Πατσιάς και ο bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager κος Βασίλης Αρβανιτίδης.
Ακολουθεί το Πρόγραμμα της Ημερίδας. Για Δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ