Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τι είναι η νέα τάση στα κοκτέιλ, Piña Corona;

ΑρχικήΟικιακάΤι είναι η νέα τάση στα κοκτέιλ, Piña Corona;
spot_img

Η νέα τάση μετατρέπει το κοκτέιλ Piña Colada σε Piña Corona.

   Μια κρύα Piña Colada είναι αγαπημένος τροπικός συνδυασμού για το καλοκαίρι με βάση το ρούμι, όπου η καρύδα συμπληρώνει τον ανανά και εξυπηρετεί μια κρεμώδη υφή. Τώρα στο Tik Tok, απογειώνεται μια νέα τάση, που θέλει ένα μέρος από το ρούμι να αντικαθίσταται από την μπίρα! Ο λόγος για την Piña Corona η οποία φτιάχνεται ρίχνοντας μισό μπουκάλι μεξικάνικη μπύρα Corona, και στη συνέχεια συμπληρώνοντάς το με λίγο λευκό ρούμι, λίγο κρέμα καρύδας και μια γενναιόδωρη μερίδα χυμό ανανά.

   Όσοι έφτιαξαν το ρόφημα συνιστούν να τοποθετήσετε τον αντίχειρά σας πάνω από το στόμιο του μπουκαλιού και να το γυρίσετε απαλά ανάποδα για να αναμειχθούν τα υλικά μεταξύ τους. «Μην ανακινείτε, γιατί έχει ενανθράκωση, την οποία έπρεπε να μάθω με τον δύσκολο τρόπο… αφού τελειώσει και εκρήγνυται παντού, μπορείτε να προσθέσετε μια γαρνιτούρα με λάιμ», είπε ο @madisoncmatlock σε ένα βίντεο του TikTok, ο οποίος πρόσθεσε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι «νόστιμο”. Εναλλακτικά, ανακατέψτε πρώτα το ρούμι, την κρέμα καρύδας και τον χυμό ανανά σε ένα σέικερ για κοκτέιλ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα χωνί για να ρίξετε το μείγμα στο μπουκάλι της μπύρας.

   Οι παραλλαγές του ποτού περιλαμβάνουν τη χρήση Corona χωρίς αλκοόλ για ένα ελαφρώς λιγότερο ισχυρό μείγμα, ή τη χρήση ενός ρούμι χωρίς αλκοόλ για να φτιάξετε ένα κοκτέιλ 100% χωρίς αλκοόλ. Άλλοι παγώνουν το παρασκεύασμα για να φτιάξουν κατεψυγμένα Piña Coronas.

    Πάντως δεν συμφωνούν όλοι με τον συνδυασμό, με έναν χρήστη του TikTok να σχολιάζει ένα βίντεο που δείχνει πώς φτιάχνεται το ποτό: «Ένιωσα άγχος βλέποντας το». Ένα σχόλιο από το @jigsaw puzzle στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λέει: «Ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσετε μία Corona», ενώ ο @joeherrera900 έγραψε: «Το έφτιαξα. Η ιδέα ήταν πολύ καλύτερη από την πραγματική γεύση».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο