Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σκλαβενίτης: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στην Κόρινθο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣκλαβενίτης: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στην Κόρινθο
spot_img

Τσουχτερό πρόστιμο σε κατάστημα Σκλαβενίτης στην Κόρινθο για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ, σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο 2ο χλμ Κορίνθου Εξαμιλίων για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου από κλιμάκιο της υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ετικέτες με τις τιμές και τα χαρακτηριστικά για 4 κωδικούς προϊόντων ενώ σε ένα προϊόν υπήρχαν 2 τιμές πώλησης (θερμός είχε τιμή και 12,00 € και 9,60 €).

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από δύο ημέρες επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000€ και σε κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης στα Βόρεια Προάστια Αττικής για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ και συγκεκριμένα για απαίτηση είσπραξης υψηλότερου τιμήματος.

Ακολουθεί η περίληψη επιβολής Προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο