Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η παραίτηση του CEO της Nestle μάθημα που μπορεί να εμπνεύσει τις ελληνικές εταιρείες τροφίμων

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ παραίτηση του CEO της Nestle μάθημα που μπορεί να εμπνεύσει τις ελληνικές εταιρείες τροφίμων
spot_img

Οι (αδίστακτες) πολυεθνικές στο χώρο των τροφίμων.

Παραιτήθηκε ο CEO της Nestlé: Οι λόγοι του “διαζυγίου”

Οι λόγοι του διαζυγίου απλοί : μια πηγή ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη αφού το διοικητικό συμβούλιο της Nestlé άρχισε να ανησυχεί όλο και περισσότερο για την αδύναμη αύξηση των πωλήσεων. Ανέφεραν επίσης ανησυχίες σχετικά με την επιβράδυνση της ανάπτυξης προϊόντων, με τα νέα και ανανεωμένα προϊόντα να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επινοηθούν και να κυκλοφορήσουν. «Πριν από δύο χρόνια, ο Schneider δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λάθος. Τώρα φαίνεται να τα κάνει όλα λάθος», δήλωσε ο αναλυτής της Bernstein, Bruno Monteyne, επισημαίνοντας την πτώση της μετοχής της Nestlé, η οποία έχει διολισθήσει περίπου 30% από τις αρχές του 2022.

Όλα στο βωμό του χρήματος… Μάθημα και πάθημα που μπορεί να εμπνεύσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις;

Φυσικά!

Αρκεί να κάνουμε τους καταναλωτές να απομακρυνθούν από τις πολυεθνικές και να στραφούν προς τις (πιο μικρές σε μέγεθος αλλά πιο καλές σε ποιότητα και διατροφική αξία) Ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων και των ποτών.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο