Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαδικτυακό σεμινάριο για πιστοποίηση Βιολογικών προϊόντων

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαδικτυακό σεμινάριο για πιστοποίηση Βιολογικών προϊόντων
spot_img

cibum team

O TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει στις 8 Οκτωβρίου, διαδικτυακό σεμινάριο για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει:Ανάλυση Βασικών Αρχών της Βιολογικής Γεωργίας, Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί βιολογικής παραγωγής, Εθνική Νομοθεσία για της λεπτομέρειες εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών και Στρατηγικές MARKETING Βιολογικών Προϊόντων.

Το μονοήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε Υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Βιολογικής Γεωργίας, σε Συμβούλους Βιολογικής Γεωργίας. Σε Εσωτερικούς Επιθεωρητές, σε Υπ. Φυτοπροστασίας – Λίπανσης & Υπ. Τοπικών Αυτοδιοικήσεων σε Παραγωγούς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία γνώση σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.

Εισηγητής ο κ. Γιώργος Νικολάου.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα