Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

STOP Α.Ε.Β.Ε.

spot_img
Η STOP ιδρύθηκε το 1978 στον Πειραιά. Αποτελεί μια 100% ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των μέσων ατομικής προστασίας κατασκευάζοντας και αντιπροσωπεύοντας ποιοτικά προϊόντα, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση, προστασία αναπνοής και ανιχνευτές αερίων.
Στη STOP πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι κουλτούρα, όχι υποχρέωση. Στόχος μας είναι η μετάδοση αυτής της κουλτούρας στους ανθρώπους γύρω μας.
Το προσωπικό στις εγκαταστάσεις μας σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ρότερνταμ παρέχει στους πελάτες μας εκπαίδευση, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις ώστε η σωστή επιλογή του μέσου προστασίας να γίνεται εύκολη υπόθεση.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα