Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ

ΑρχικήΥλικάΥλικά συσκευασίαςΣτυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ
spot_img

Η Ιστορία μας, η φιλοσοφία μας, και το όραμά μας να καθιερωθούμε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης στον τομέα της συσκευασίας, μας κρατούν διαχρονικά αιχμηρούς, ανήσυχους και εφευρετικούς. Η ηγετική παρουσία μας στον τομέα της συσκευασίας αποτελεί για μας τη φυσική εξέλιξη μιας πορείας πολλών δεκαετιών, στη διάρκεια της οποίας απαιτούσαμε κάθε βήμα να μετράει για άλμα. Να κατακτάμε περισσότερα από αυτά που θέτουμε σαν αρχικό στόχο.

«Από τη μικρή βιοτεχνία του πατέρα μου Στυλιανού Κοσκινίδη το 1922, μέχρι την εντυπωσιακή εξέλιξη της εταιρίας μας σήμερα, με τη δραστηριοποίηση και της επόμενης πλέον γενιάς Κοσκινίδη, πετυχαίνουμε διαρκώς να κινούμαστε σε ρυθμούς επόμενης δεκαετίας. Είναι θέμα DNA και συνέπειας. Όταν έχεις πιστωθεί τον εκσυγχρονισμό του τομέα της κυτιοποιίας-λιθογραφίας στην Ελλάδα, φέρεις σημαντική ευθύνη για το από εδώ και πέρα.»

Στυλιανός Κοσκινίδης,
Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος.

Οι πιο σημαντικές παράμετροι κύρους που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά και τελικά προσθέτουν αξία στη μακρά μας πείρα είναι η εμμονή μας στην άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, η ανταγωνιστικότητα, η τεχνολογική υπεροχή, η τεχνογνωσία μας και η ανθρωποκεντρική λειτουργία μας, η συνεχής έρευνα για πρωτότυπες καινοτόμες λύσεις, η διαρκής επικαιροποίηση των γνώσεων, των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων του προσωπικού μας, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και οι ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο