Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τάσεις και… εκπλήξεις για τα εστιατόρια το 2022

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤάσεις και... εκπλήξεις για τα εστιατόρια το 2022
spot_img

Για να παρέχει βαθύτερη εικόνα για το τρέχον και το μελλοντικό τοπίο των εστιατορίων, το Popmenu* διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα σε 415 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021 και τα αποτελέσματα μάλλον δεν διαφέρουν στο τι να περιμένουμε από την εστίαση σε όλο τον δυτικό κόσμο. Τα ευρήματα της έρευνας που έγιναν με την πρόβλεψη ότι η πανδημία δεν θα μας αφήσει ούτε το 2022, έδειξαν ότι:

  • Τα εστιατόρια θα αυξήσουν τις τιμές του μενού – 9 στους 10 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων σχεδιάζουν να αυξήσουν τις τιμές μενού καθώς αντιμετωπίζουν αυξανόμενες ελλείψεις προμηθειών και κόστος.
  • Τα εστιατόρια θα ενισχύσουν το ψηφιακό τους παιχνίδι για να προσελκύσουν και να εξυπηρετήσουν επισκέπτες – Αφού γνώρισαν αυξημένες πωλήσεις και αποτελεσματικότητα μέσω της χρήσης τεχνολογίας φέτος, το 51% σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει περισσότερες διαδικτυακές λειτουργίες τους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 41% ​​σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει περισσότερες λειτουργίες εντός της εγκατάστασης.
  • Τα εστιατόρια θα επεκτείνουν τη λειτουργία τους – το 28% αναμένει να ανοίξει μια νέα τοποθεσία ή ιδέα εστιατορίου το 2022. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν να δουν περισσότερες κουζίνες-φαντάσματα.
  • Τα εστιατόρια θα προσφέρουν άνεση και ευκολία – Σχεδόν οι μισοί ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο comfort food (και το υγιεινό φαγητό), ενώ το 26% λέει ότι θα προσφέρει περισσότερο αλκοόλ και το 29% θα προσφέρει φαγητό σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο.
  • Εξατομίκευση στις προτιμήσεις των πελατών  Αξιοποιώντας τα ψηφιακά δεδομένα στις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές των επισκεπτών, σχεδόν το 40% θα ενισχύσει τις επενδύσεις σε προγράμματα μάρκετινγκ και αφοσίωσης και θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες εμπειρίες παραγγελιών.
  • Αύξηση μισθών – το 82% σχεδιάζει να αυξήσει την αποζημίωση των εργαζομένων, ξεκινώντας από την αύξηση του κατώτατου μισθού και την προσφορά μπόνους για το προσωπικό της κουζίνας.

Μεθοδολογία Το
Popmenu εξέτασε 415 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων στις ΗΠΑ από τις 4 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021. Η έρευνα ήταν ανώνυμη και περιελάμβανε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα διαφόρων τμημάτων εστιατορίων.

*Το Popmenu ειδικεύεται σε μετασχηματιστικές διαδικτυακές τεχνολογίες και τεχνολογίες on-premise που βοηθούν τα εστιατόρια να αυξήσουν την προβολή της επωνυμίας, την αφοσίωση των επισκεπτών, τα έσοδα και την κερδοφορία. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο