Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η συνταγή για τα ποπ κόρν με Maltesers που τα… σπάει! – Tiktok Βίντεο

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΗ συνταγή για τα ποπ κόρν με Maltesers που τα... σπάει! - Tiktok Βίντεο
spot_img

Το TikTok έχει αποδειχθεί ένα υπέροχο μέρος όσον αφορά τις συνταγές και αυτή τη φορά η συνταγή που έχει ενθουσιάσει τους χρήστες είναι μια απίστευτα νόστιμη συνταγή για ποπ κορν με Maltesers.

Σίγουρα, έχουμε ακούσει για πολλούς ανθρώπους να αναμειγνύουν ένα πακέτο maltesers στο ποπ κορν τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι εμπνευστές της ιδέας το πήγαν σε άλλο επίπεδο αφού μαγειρεύουν το ποπ κορν σε λιωμένα maltesers.

Σύμφωνα με το βίντεο του @foodttik, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ξεκινάμε ρίχνοντας μια πολύ μεγάλη ποσότητα Maltesers σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια τα σκεπάζουμε με λιωμένο βούτυρο και πυρήνες ποπ κορν. Μόλις λιώσουν τα maltesers, ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε να τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, επιτρέποντας στους πυρήνες να αρχίσουν να σκάνε. Στο τέλος θα έχουμε το πιο νόστιμο σοκολατένιο ποπ κορν.

Η παραπάνω συνταγή ενθουσίασε αρκετούς χρήστες, οι οποίοι σχολίασαν το βίντεο με ένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια να είναι το ακόλουθο: «το μότο “νέα χρονιά, νέος εγώ” μόλις πήγε περίπατο».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο