Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιρλανδία: Ισταμίνη σε τυριά – 3 ανακλήσεις

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΙρλανδία: Ισταμίνη σε τυριά - 3 ανακλήσεις
spot_img

Ο Ιρλανδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (FSAI) είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα την ανάκληση παρτίδας του Βιολογικού Τυριού Cheddar της εταιρείας The Little Milk Co. λόγω των αυξημένων επιπέδων ισταμίνης που ανιχνεύθηκαν στο προϊόν.

Πηγή: FSAI

Όμως από ότι φαίνεται, το θέμα αυτό δεν έκλεισε εκεί, καθώς εχθές, 21 Ιανουαρίου, εξέδωσε δύο νέες ανακλήσεις τυριών, ακριβώς για το ίδιο θέμα.

Η πρώτη ανάκληση αφορά μια ακόμη παρτίδα του πιο πάνω προϊόντος, ενώ η δεύτερη ανάκληση αφορά το Βιολογικό Τυρί από Νωπό Γάλα Sheebeg.

Πηγή: FSAI

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο