Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιρλανδία: Ισταμίνη σε τυριά – 3 ανακλήσεις

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΙρλανδία: Ισταμίνη σε τυριά - 3 ανακλήσεις
spot_img

Ο Ιρλανδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (FSAI) είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα την ανάκληση παρτίδας του Βιολογικού Τυριού Cheddar της εταιρείας The Little Milk Co. λόγω των αυξημένων επιπέδων ισταμίνης που ανιχνεύθηκαν στο προϊόν.

Πηγή: FSAI

Όμως από ότι φαίνεται, το θέμα αυτό δεν έκλεισε εκεί, καθώς εχθές, 21 Ιανουαρίου, εξέδωσε δύο νέες ανακλήσεις τυριών, ακριβώς για το ίδιο θέμα.

Η πρώτη ανάκληση αφορά μια ακόμη παρτίδα του πιο πάνω προϊόντος, ενώ η δεύτερη ανάκληση αφορά το Βιολογικό Τυρί από Νωπό Γάλα Sheebeg.

Πηγή: FSAI

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα