Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Γεωπόνος – Επιστήμονας Τροφίμων για το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΝέαΖητείται Γεωπόνος - Επιστήμονας Τροφίμων για το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Η Μετρό My Market αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με πάνω από 11.000 εργαζόμενους.

Για το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου αναζητά:

Γεωπόνο – Επιστήμονα Τροφίμων

Αρμοδιότητες

  • Διενεργεί  δειγματοληπτικούς ελέγχους ποιότητας, εντοπίζει τα σημεία απόκλισης και λαμβάνει μέτρα εξάλειψης των αποκλίσεων
  • Επιβλέπει και εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της Εταιρείας και την νομοθεσία (Εθνική και Ευρωπαϊκής Ένωσης )
  • Μεριμνά  για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος Ποιότητας  HACCP (Codex Alimentarius)  
  • Συντάσσει αναφορές συγκεντρώνοντας και αναλύοντας τα δεδομένα και τα στοιχεία του τμήματος
  • Διερευνά τις καταγγελίες και τα παράπονα των πελατών και καταναλωτών
  • Παρακολουθεί καθοδηγεί και επιθεωρεί τα  καταστήματα της Εταιρείας  προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών στα θέματα υγιεινής και ασφαλείας των τροφίμων
  • Ελέγχει και αξιολογεί εργαστηριακά τις προδιαγραφές καταλληλότητας των προϊόντων
  • Πραγματοποιεί  ποιοτικό έλεγχο  στην παραλαβή φρέσκων φρούτων και λαχανικών στα αντίστοιχα Κέντρα Διανομής της Εταιρείας  
  • Συμμετέχει σε  θέματα ανακύκλωσης εξοπλισμού , υλικών  συσκευασίας προϊόντων , μαγειρικών ελαίων κ.λπ.

Το προφίλ του υποψηφίου

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου, Τεχνολόγου τροφίμων ή αντίστοιχης κατεύθυνσης
  • Αντίστοιχη 3ετή εργασιακή εμπειρία
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία στο retail και στη διαχείριση δικτύου καταστημάτων
  • Άριστη γνώση Ms Office
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ανεπτυγμένες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Αναλυτική σκέψη και έμφαση στη λεπτομέρεια
  • Ομαδικό πνεύμα

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο