Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλλία: Η Danone συνεχίζει την τοπική παραγωγή στη Ρωσία βασικών γαλακτοκομικών και βρεφικών προϊόντων

ΑρχικήΝέαΓαλλία: Η Danone συνεχίζει την τοπική παραγωγή στη Ρωσία βασικών γαλακτοκομικών και βρεφικών προϊόντων
spot_img

Ο γαλλικός όμιλος τροφίμων Danone ανακοίνωσε εχθές ότι θα συνεχίσει την τοπική παραγωγή της στη Ρωσία βασικών γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων διατροφής για βρέφη.

Πρόσθεσε ότι έχει σταματήσει όλες τις άλλες εισαγωγές και εξαγωγές (Evian, Alpro…) και σταμάτησε όλες τις επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης και της προώθησης πωλήσεων στη Ρωσία και ότι δεν λαμβάνει μετρητά, μερίσματα ή κέρδη από τις ρωσικές του επιχειρήσεις.

Ο όμιλος Nestle ανακοίνωσε σήμερα ότι θα σταματήσει την πώληση αρκετών μη βασικών προϊόντων, όπως οι μπάρες σοκολάτας KitKat και το ρόφημα σοκολάτας Nesquik στη Ρωσία, την ώρα που οι δυτικές εταιρίες αντιμετωπίζουν κυβερνητικές πιέσεις να αγνοήσουν τη Ρωσία λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Η Danone ανακοίνωσε ότι έχει καταδικάσει τον πόλεμο, τον οποίο η Ρωσία αποκαλεί “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”, από την αρχή, με απόλυτη σαφήνεια.

Ανακοίνωσε επίσης ότι η υποστήριξη στον ρωσικό λαό και τους εργαζόμενους της δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει της ενέργειες της Μόσχας, και πρώτη του προτεραιότητα θα είναι πάντα η ασφάλεια των Ουκρανών συναδέλφων της.

“Έχουμε επίσης καθήκον να φροντίσουμε τους 8.000 συνεργάτες μας στη Ρωσία, τους Ρώσους πολίτες, τους απλούς πολίτες, που στηρίζονται σε εμάς για τις βρεφικές τροφές, τα προϊόντα ιατρικής διατροφής, τα γαλακτοκομικά προϊόντα – βασικές τροφές”, ανακοίνωσε η Danone.

Πηγή: ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα