Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πληρότητα ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας – Αποτελέσματα Μαρτίου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠληρότητα ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας - Αποτελέσματα Μαρτίου
spot_img

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) έχει αναθέσει στο ΙΤΕΠ την διενέργεια μιας εβδομαδιαίας έρευνας πάνελ αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας ορεινού όγκου και πόλεων, για την αποτύπωση των βασικών παραμέτρων μέσης τιμής και πληρότητας σε αυτό το τμήμα του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τα αποτελέσματα για το Μάρτιο του 2022 έχουν ως εξής:

ΣΥΝΟΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              85,0%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            38,4%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  31,2%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               53€

ΟΡΕΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              89,4%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            31,3%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ορεινών ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  27,6%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               60€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              83,6%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            39,9%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων πόλης
    συνεχούς λειτουργίας:                  31,4%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               51€

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη παρουσίαση ή/και στην ιστοσελίδα του ΙΤΕΠ https://bit.ly/3jBV57R.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα