Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ μειώνει τη ζάχαρη στα παιδικά γιαούρτια

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΚΡΙ ΚΡΙ μειώνει τη ζάχαρη στα παιδικά γιαούρτια
spot_img

Η γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ δημιούργησε μια πλήρη γκάμα επιδορπίων γιαουρτιού για παιδιά, που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών, καθώς και στα πρότυπα των γονιών για υγιεινή διατροφή.

Η γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ που όπως δηλώνει, η ίδια εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο των παιδικών γλυκών γιαουρτιού, δεν εφησυχάζει.

- Advertisement -

Παραμένοντας πιστή στις αρχές της για την παραγωγή προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας, με σεβασμό στους καταναλωτές και ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών για μείωση της ζάχαρης, μείωσε τα σάκχαρα στα επιδόρπια γιαουρτιού για παιδιά

Πιο συγκεκριμένα, μειώσε τα συνολικά σάκχαρα στο προϊόν Kri Kri Kids Scooby Doo κατά 13% και αφαίρεσε όλα τα πρόσθετα (όπως ρυθμιστές οξύτητας, χρώματα, συντηρητικά). Παράλληλα πρόσθεσε βιταμίνη D και δημιουργήσε ένα προϊόν μόνο με φυσικά συστατικά και 100% ελληνικό φρέσκο ​​γάλα. Το ίδιο έκανε και με τη σειρά Kri Kri Kids Peppa Pig , με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτά τα σάκχαρα μειώθηκαν κατά 32%.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ με αυτές τις αλλαγές δημιούργησε μια πλήρη γκάμα επιδορπίων γιαουρτιού για παιδιά, με ή χωρίς υπερκόψιμο, που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών, καθώς και στα πρότυπα των γονιών για υγιεινή διατροφή.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα