Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

PESTO Barilla: Φόρος τιμής στην ιταλική παράδοση

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαPESTO Barilla: Φόρος τιμής στην ιταλική παράδοση
spot_img

Η Barilla παρουσιάζει την ανανεωμένη PESTO Barilla: Με βασιλικό αειφόρου καλλιέργειας, πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή, η PESTO Barilla είναι η γεύση που όλοι αγαπούν.

Η Barilla έχει ως κύριο στόχο να μεταμορφώνει ένα πιάτο ζυμαρικών σε «Μία Κίνηση Αγάπης», που δημιουργείται μέσα από την προσεκτική επιλογή των συστατικών του, την αγάπη κατά το στάδιο προετοιμασίας του και την ένταση της γεύσης του. Με έμπνευση από αυτό το σύνολο συναισθημάτων, η Barilla κάνει την PESTO Barilla ακόμα καλύτερη, αποτίοντας ένα φόρο τιμής στην ιταλική παράδοση και την καλή μαγειρική. Ο χαρακτήρας αυτός αναδεικνύεται στη νέα παγκόσμια 360ο καμπάνια και στο ευφάνταστο, ανάλαφρο και σύγχρονο τηλεοπτικό σποτ.

Η νέα πολυδιάστατη καμπάνια έρχεται για να υπογραμμίσει την υπεροχή της PESTO Barilla και την επιθυμία της για τη δημιουργία ενός αυτόνομου brand στην κατηγορία των έτοιμων σαλτσών για ζυμαρικά. Για να σηματοδοτήσει αυτήν την αλλαγή, η Barilla μέσα από τη νέα καμπάνια, φέρνει γύρω από ένα τραπέζι αντίθετες προσωπικότητες που ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν τους προσφέρεται μία νόστιμη pasta al PESTO Barilla. O ξεχωριστός χαρακτήρας της PESTO Barilla είναι το σημείο αναφοράς που ενώνει ανόμοιες καταστάσεις: τις αντίθετες προσωπικότητες των δυο «Συγκάτοικων», ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες που γίνονται οι καλύτεροι «Φίλοι». Για όλους η PESTO Barilla είναι πάντα η σταθερά.

Η σκηνοθεσία ανήκει στο όραμα του δημιουργικού μυαλού της Abbie Stephens, μιας νεαρής, διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδας, γνωστής για τη φρέσκια και οπτικά εντυπωσιακή προσέγγισής της. Για να ενισχύσει την ιταλικότητα και τη νεωτερικότητα της ίδιας της καμπάνιας, χρησιμοποιήθηκε ένα φρέσκο και χαρούμενο soundtrack: «Che coss’è l’amor» (Τι είναι αγάπη), γραμμένο από τον Vinicio Capossela, το οποίο εκφράζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλόξενη, στοργική , και ζεστή ψυχή της PESTO Barilla.

Η PESTO Barilla ενισχύει την ποιότητα των συστατικών της από 100% ιταλικό βασιλικό & Parmigiano Reggiano ΠΟΠ, θεμελιώδη στοιχεία της ιταλικής κουζίνας. Η Barilla είναι η πρώτη μάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο που χρησιμοποιεί στις σάλτσες PESTO, βασιλικό αειφόρου καλλιέργειας.Αυτή είναι μια σημαντική διαφοροποίηση και μια απόδειξη δέσμευσης τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τα πρότυπα ποιότητας.

H PESTO Barilla παρασκευάζεται με τη Metodo Delicato (ή Delicate Method), μια διαδικασία ιδιαίτερης φροντίδας και αριστοτεχνίας, εξασφαλίζοντας τη συγκομιδή του βασιλικού νωρίς το πρωί και την άμεση χρήση για την παρασκευή της PESTO εντός ολίγων ωρών, διατηρώντας έτσι το φυσικό άρωμα και την εξαιρετική γεύση του Βασιλικού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία μοναδικά κρεμώδης σάλτσα PESTO.

Με την έναρξη αυτής της καμπάνιας, η PESTO Barilla παρουσιάζει μαζί με την ανανεωμένη της εμφάνιση και ένα ολοκαίνουργιο βάζο, πιο μοντέρνο από ποτέ, με έμφαση στην ευκολία χρήσης, καθώς πλέον το κουτάλι χωρά ολόκληρο στη συσκευασία.Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στους καταναλωτές να αποφύγουν τη σπατάλη του προϊόντος και να μαζέψουν όλη τη σάλτσα που έχει απομείνει μέσα σε αυτό.

Για τη νέα της ταυτότητα, που σχεδιάστηκε από την εταιρία Marimo, η Barilla συνεργάστηκε με τον Simone Bramante, γνωστό και ως Brahmino, έναν μοντέρνο φωτογράφο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη φωτογράφιση του ιταλικού Βασιλικού και του Parmigiano Reggiano ΠΟΠ που πρωταγωνιστούν στην ετικέτα. Η Barilla φροντίζει να ενισχύει τον δεσμό μεταξύ του brand και της τέχνης και για αυτό επέλεξε τον Simone, έναν καλλιτέχνη που αντιπροσωπεύει την αριστεία της τέχνης και την ύψιστη ιταλική κουλτούρα.

H PESTO Barilla είναι η απόλυτη λύση όταν άνθρωποι με διαφορετικό γούστο βρίσκονται γύρω από το ίδιο τραπέζι: η μοναδική γεύση της σάλτσας την καθιστά ως το απόλυτο problem-solver για κάθε περίσταση, καθώς η PESTO Barilla μπορεί και κάνει τους πάντες χαρούμενους. Είναι η γεύση που όλοι αγαπούν.

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο