Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εξαγωγές τροφίμων: Μείωση στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά

ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΕξαγωγές τροφίμων: Μείωση στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά
spot_img

Πτωτικά κατά 9,5% κινήθηκε η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά το πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2022.

   Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Cosco Shipping Ports, στο διάστημα αυτό διακινήθηκαν από τους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά συνολικά 1,786 εκατ. containers, ενώ την αντίστοιχη περίοδο του 2021 είχαν διακινηθεί συνολικά 1,974 εκατ. containers (πτώση 9,5%).

- Advertisement -

   Επίσης, τον Μάιο του 2022 διακινήθηκαν από τον ΣΕΠ 391.700 containers συνολικά, έναντι 416.500 τον Μάιο του 2021 (πτώση 6%).

   Τον Ιανουάριο του 2022 διακινήθηκαν από τους δύο προβλήτες συνολικά 386.800 TEUs, τον Φεβρουάριο 349.300, τον Μάρτιο 362.000 και τον Απρίλιο 296.600.

   Η πτώση της διακίνησης containers στο λιμάνι του Πειραιά αποδίδεται σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου εταιρειών logistics στα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας στην Κίνα.

APE

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα