Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΟΕΣΕ: Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠΟΕΣΕ: Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου
spot_img

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων παραμένει ο Γιώργος Καββαθάς

Συγκροτήθηκαν σήμερα σε Σώμα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τα οποία εξελέγησαν για τριετή θητεία (2022-2025) κατά τις αρχαιρεσίες της 30ης Ιουνίου 2022. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ έχει ως ακολούθως:

- Advertisement -

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕΣΕ 2022-2025

Πρόεδρος                             Γιώργος Καββαθάς (Σωμ. Αν. Αττικής)

Α΄ Αντιπρόεδρος                Γιώργος Κουράσης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής)

Β΄ Αντιπρόεδρος                Γιώργος Κολλιόπουλος (Σωμ. Αχαΐας)

Γεν. Γραμματέας                Ιωάννης Δαβερώνης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής)

Αν. Γεν. Γραμματέας         Κωνσταντίνος Καραγεώργος (Σωμ. Λαμίας)

Οικ. Επόπτης                       Ανέστης Βαφειάδης (Σωμ. Κομοτηνής)

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ αλφαβητική σειρά:

Αθανασιάδης Βασίλειος (Σωμ. Αρκαδίας), Γιατράς Αναστάσιος (Σωμ. Αχαίας), Κοτσαμπάς Σωτήριος (Σωμ. Σερρών), Ματθαιόπουλος Παναγιώτης (Σωμ. Αχαίας), Ναστούλης Κωνσταντίνος (Σωμ. Αγρινίου), Σακκής Κωνσταντίνος (Σωμ. Αχαίας), Τάτσης Χρήστος (Σωμ. Ιωαννίνων), Τσιακίρογλου Μαίρη (Σωμ. Ξάνθης), Φιλοκώστας Ιωάννης (Σωμ. Θεσσαλονίκης).

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα