Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακή απάτη σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις καταγγέλλει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

ΑρχικήPicksNews LineΔιαδικτυακή απάτη σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις καταγγέλλει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
spot_img

Την προσοχή των πολιτών σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις μέσω Διαδικτύου εφιστά με ανακοίνωση της, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

«Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συνεντεύξεις επιφανών μελών της επιστημονικής μας εταιρείας, μεταξύ άλλων και των καθηγητών Φούσα, Φιλιππάτου και Παρίση, που φέρονται σε δηλώσεις τους να προτρέπουν το κοινό στην ευεργετική χρήση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα διαφόρων σκευασμάτων. Οι συνεντεύξεις αυτές είναι ψευδείς και τα μελή μας ουδέποτε  έχουν θέσει το επιστημονικό τους κύρος στην υπηρεσία προώθησης κάποιου προϊόντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΕ.

Επειδή οι διαφημίσεις προτρέπουν τους ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για την υγεία τους και δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα για τη δημόσια υγεία, η ΕΚΕ υπενθυμίζει ότι μόνο ο θεράπων καρδιολόγος είναι αυτός που θα συστήσει την κατάλληλη για τον ασθενή θεραπευτική αγωγή.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα