Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Lactails Canada στρέφεται στις φυτικές εναλλακτικές γάλακτος

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Lactails Canada στρέφεται στις φυτικές εναλλακτικές γάλακτος
spot_img

Ο γαλλικός όμιλος παραγωγής γάλακτος,Lactalis Group, μετατρέπει μονάδα επεξεργασίας γάλακτος στο Οντάριο του Καναδά σε μονάδα παραγωγής εναλλακτικών φυτικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο όμιλος Lactalis Group, γαλλικής προέλευσης κολοσσός στη βιομηχανία γάλακτος, πρόκειται να προσαρμόσει μια μονάδα παραγωγής γάλακτος στον Καναδά για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων φυτικής προέλευσης. Πρόκειται για το εργοστάσιο στην περιοχή Sudbury του Οντάριο, το οποίο δεν απέδιδε αρκετά κέρδη, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο Just Food.

Η Lactalis Canada ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την επεξεργασία και τη συσκευασία γάλακτος στο εργοστάσιό της στο Sudbury από τις 30 Σεπτεμβρίου. Nα σημειωθεί πως η Lactalis Canada έχει ήδη ενσωματώσει στο χαρτοφυλάκιό της μάρκες φυτικών προϊόντων, όπως το γάλα σόγιας Sensational Soy, η μαργαρίνη Lactantia και οι εναλλακτικές λύσεις γιαουρτιού με βάση την καρύδα, Siggi.

Σε ανακοίνωσή της, η Lactalis είπε ότι το εργοστάσιο του Οντάριο θα «μετατραπεί σε μια σύγχρονη, αποκλειστική μονάδα παραγωγής με βάση τις εγκαταστάσεις τους επόμενους μήνες».

Με την σημαντική αύξηση της δημοτικότητας των φυτικών και vegan διατροφών, δεν αποτελεί έκπληξη που μια εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων στρέφεται σε  φυτικά υποκατάστατά τους. Αυτό επιβεβαιώνει και με δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lactalis Canada, Mark Taylor. «Ενώ η βασική μας δραστηριότητα είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ως πρωτοπόρος στην καινοτομία και όπως αποδεικνύεται από την επερχόμενη επέκτασή μας σε φυτικές εγκαταστάσεις, παρακολουθούμε συνεχώς τον καταναλωτή και αναζητούμε συνεχώς ευκαιρίες για καινοτομία και ανταπόκριση σε η αγορά» φέρεται να είπε, σύμφωνα  με το Just Food. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, για «υψηλής ποιότητας» φυτικά προϊόντα.

Η εταιρεία είπε ότι θα διατηρήσει την πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού της κατά τη μεταβατική περίοδο και για τη νέα της μονάδα παραγωγής με «αναμενόμενες πρόσθετες ευκαιρίες απασχόλησης με μελλοντική ανάπτυξη».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα