Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
29.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Γεωπόνο σε 5* ξενοδοχείο

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Γεωπόνο σε 5* ξενοδοχείο
spot_img

Το ξενοδοχείο F Zeen Retreat Boutique Hotel 5* αναζητά Γεωπόνο για μόνιμη θέση στην Κεφαλλονιά.

Περιγραφή θέσης

Ως γεωπόνος, θα σχεδιάζετε, θα προγραμματίζετε και θα επιβλέπετε την κηπουρική ομάδα συμμετέχοντας στη φροντίδα του κήπου και στη συντήρηση του εδάφους του κήπου του ξενοδοχείου.

Τι θα κάνετε:

  • σχεδιασμό, προγραμματισμό, ανάθεση, επίβλεψη και συμμετοχή στη δουλειά της κηπουρικής ομάδας
  • αξιολόγηση της προόδου των εργασιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης, τους κανονισμούς ασφαλείας και τα χρονικά όρια που έχουν προβλεφθεί
  • εκπαίδευση εργαζομένων όσον αφορά τα καθήκοντά τους, τους κανονισμούς ασφαλείας, την προστασία και τη διαδικασία ασφαλείας για τη διαχείριση τοξικών ή επικίνδυνων υλικών που χρησιμοποιούνται στη δουλειά
  • προετοιμασία των προδιαγραφών εργασίας και των αναφορών προόδου που αφορούν τις εργασίες στον κήπο
  • αίτηση και έλεγχο υλικών και εξοπλισμού για την κηπουρική ομάδα
  • επίβλεψη και συμμετοχή, όταν χρειαστεί, στη λειτουργία του ηλεκτρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην κηπουρική
  • επίβλεψη και συμμετοχή στον έλεγχο των παρασίτων και των ζωυφίων
  • εφαρμογή των κατάλληλων εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων
  • συμμετοχή, αν χρειαστεί, σε μικροεπισκευές και προσαρμογές του εξοπλισμού κηπουρικής σε κεφαλές αρδευτικού συστήματος και σε σωλήνες
  • παρακολούθηση πραγματοποίησης κάθε εργασίας
  • τακτικό έλεγχο της ποιότητας της εργασίας που έγινε από τους εργαζομένους
  • περιορισμό των αγριόχορτων με σπρέι ή άλλα μηχανικά μέσα
  • πραγματοποίηση σχετικών καθηκόντων όπως του ανατεθούν

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Επιστήμη: Βρέθηκε το αλεύρι που… αδυνατίζει!

Μείωση του σωματικού βάρους και καλύτερη ανοχή στην ινσουλίνη υπόσχεται η χρήση οκτενυλοηλεκτρικού αμύλου στη βιομηχανία τροφίμων, σύμφωνα με νέα μελέτη

Σκουλήκι μέσα σε ελληνικές φρυγανιές ευρείας κατανάλωσης!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μη συμμορφούμενου προϊόντος πριν την ημερομηνία λήξης

Listeria στα Ιταλικά λουκάνικα ΑΙΑ: 6 θάνατοι και 61 ασθενείς – Διανομή σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες

Πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις μόλυνσης τροφίμων στην Ιταλία τα τελευταία 50 χρόνια
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα