Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
24.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FoodOmicsGR: Δύο ημερίδες για την αλυσίδα αξίας των Ελληνικών Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηFoodOmicsGR: Δύο ημερίδες για την αλυσίδα αξίας των Ελληνικών Τροφίμων
spot_img

12 και 20 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι ομάδες της Υποδομής FoodOmicsGR* (ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, Παν. Ιωαννίνων, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών, Παν. Κρήτης, Παν. Αιγαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο, ΙΙΒΕΑΑ) διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε δύο ημερίδες με θέμα: “Εθνική Ερευνητική Υποδομή FoodOmicsGR_RI: Ενδελεχής Χαρακτηρισμός και ανάδειξη της αλυσίδας αξίας των Ελληνικών Τροφίμων”

Η πρώτη θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ 3ης Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη
Θεσσαλονίκη και η δευτερη στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 στη Μεγάλη Αίθουσα Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο) Πανεπιστημίου 30 στην Αθήνα.

*Η εθνική Ερευνητική υποδομή FoodOmicsGR συντονίζει το έργο 8 Ιδρυμάτων (ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, Παν. Ιωαννίνων, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών, Παν. Κρήτης, Παν. Αιγαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο, ΙΙΒΕΑΑ) στον ενδελεχή χαρακτηρισμό τροφίμων με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των ελληνικών τροφίμων. Με χρηματοδότηση 3 εκ. Ευρώ έως το τέλος του 2022 η Ερευνητική υποδομή έχει στόχο τους 450 ανθρωπομήνες εργασίας για νέους ερευνητές (υποψ. διδάκτορες, μεταδιδάκτορες) οι οποίοι σε συνέργεια με 60 μέλη τακτικού προσωπικού (ΔΕΠ και ερευνητές) εργάζονται σε τομείς όπως γενομική, πρωτεομική, μεταβολομική στοιχειακή μεταβολομική για την εναρμόνιση μεθόδων και πρωτοκόλλων και την αναβάθμιση τεχνολογιών και ενίσχυση της υποδομής.

Για πληροφορίες και συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα