Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται τεχνολόγος Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΖητείται τεχνολόγος Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη
spot_img

Εταιρεία τροφίμων στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων.

Καθήκοντα:

- Advertisement -
  • Έλεγχος ποιότητας υπαρχόντων προϊόντων και ανάπτυξη νέων
  • Διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων
  • Έλεγχος τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους της παραγωγής
  • Συντονισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων απο ΕΦΕΤ, Κτηνιατρική, Πελάτες κτλ
  • Παρακολούθηση και εφαρμογή του συστήματος ποιότητας σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης
  • Συμβολή στην ομαλή ροή της παραγωγής
  • Εποπτεύει και συντονίζει την υλοποίηση διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (Τεχνολογία Τροφίμων ή συναφές) – μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Συναφής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ
  • Πολύ καλές ικανότητες επικοινωνίας, ανάληψης πρωτοβουλιών και ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε συνθήκες πίεσης χρόνου και διαχείρισης κρίσεων
  • Διοικητικές, οργανωτικές και ελεγκτικές ικανότητες
  • Ικανότητα διαχείρισης αλλαγών και συνεχούς βελτίωσης

Παροχές

Παρέχονται:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με τις ικανότητες του υποψήφιου.
  • ​Δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα