Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται

ΑρχικήΝέαΟι Αυστραλοί θέλουν λιγότερη ζάχαρη στα ποτά και οι εταιρείες ανταποκρίνονται
spot_img

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να μειώσουν κατά 25% την ζάχαρη στα ποτά ως το 2025.

Το συμβούλιο Australian Beverages Council Limited (ABCL), σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ποτών της Αυστραλίας δεσμεύονται να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για τη μείωση ζάχαρης σε όλα τους τα προϊόντα ως και 25% μέχρι το 2025.

Λίγα χρόνια πίσω, το 2018 , οι εταιρείες Asahi Beverages, η Coca-Cola South Pacific, η Coca-Cola Europacific Partners και η PepsiCo Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας δεσμεύτηκαν να μειώσουν τη ζάχαρη σε όλα τα χαρτοφυλάκιά τους κατά 20% από το 2015 μέχρι το σημείο αναφοράς 2025, ενώ ήδη οι δεσμεύσεις τους έχουν υλοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, επιτυγχάνοντας μείωση άνω του 16%.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO του ABCL, Geof Parker, οι Αυστραλοί καταναλωτές θέλουν λιγότερη ζάχαρη και περισσότερες επιλογές και οι αυστραλιανές εταιρείες ποτών ανταποκρίνονται σε αυτό. Ανέφερε, επίσης, πως η στρατηγική αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες των εταιρειών να ανταποκριθούν στα θέλω των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα μικρότερα μεγέθη στις συσκευασίες.

Η πρόοδος έναντι της δέσμευσης για τη μείωση της ζάχαρης θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται ανεξάρτητα ετησίως από την KPMG και θα δημοσιοποιείται μια έκθεση σχετικά με την πoρεία προς τον στόχο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα