Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τ-shaped επαγγελματίες στη Βιομηχανία Τροφίμων

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤ-shaped επαγγελματίες στη Βιομηχανία Τροφίμων
spot_img

Στα βήματα του πολυμήχανου Οδυσσέα…

Σήμερα ας μιλήσουμε για τους t-shaped επαγγελματίες.

Το γράμμα Τ χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους. Η κάθετη γραμμή του Τ υπονοεί τα προσόντα και τις δεξιότητες σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα ενώ η οριζόντια γραμμή του Τ συμβολίζει την εμπειρία, την γνώση και τα προσόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές ειδικότητες.

Σήμερα, ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων, όλοι μας καλούμαστε να έχουμε και εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και συνεργασία με συνεργάτες από άλλους τομείς. Για παράδειγμα, ένας σύμβουλος για επιχειρήσεις τροφίμων, δεν χρειάζεται να έχει μόνο εξειδικευμένες γνώσεις για το τρόφιμο αλλά και την ικανότητα να επικοινωνεί αυτές τις γνώσεις με ένα πλήθος ανθρώπων διαφορετικών ειδικοτήτων σε κάθε επιχείρηση τροφίμων.

Πιο πολλά, για αυτό, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο