Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τ-shaped επαγγελματίες στη Βιομηχανία Τροφίμων

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤ-shaped επαγγελματίες στη Βιομηχανία Τροφίμων
spot_img

Στα βήματα του πολυμήχανου Οδυσσέα…

Σήμερα ας μιλήσουμε για τους t-shaped επαγγελματίες.

Το γράμμα Τ χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους. Η κάθετη γραμμή του Τ υπονοεί τα προσόντα και τις δεξιότητες σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα ενώ η οριζόντια γραμμή του Τ συμβολίζει την εμπειρία, την γνώση και τα προσόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές ειδικότητες.

Σήμερα, ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων, όλοι μας καλούμαστε να έχουμε και εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και συνεργασία με συνεργάτες από άλλους τομείς. Για παράδειγμα, ένας σύμβουλος για επιχειρήσεις τροφίμων, δεν χρειάζεται να έχει μόνο εξειδικευμένες γνώσεις για το τρόφιμο αλλά και την ικανότητα να επικοινωνεί αυτές τις γνώσεις με ένα πλήθος ανθρώπων διαφορετικών ειδικοτήτων σε κάθε επιχείρηση τροφίμων.

Πιο πολλά, για αυτό, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα